Niektórzy wiedzą, niektórzy się domyślają, a reszte kiedyś opowie sprawca

Jesteśmy szybsi od gazet codziennych

Reniq rozmawiałem w nocy z wow'em i mogę dać Ci słowo że bardzo chciał jechać właśnie z tobą, ale sam wiesz .. po prostu nie mógł już wytrzymać. Jak odeśpi swoje, to myśle że wszystko się wyjaśniREN pisze:coz, WoW mial jechac ze mna po ten silnik, bardzo cieszylem sie z wyjazdu, niestety pojechal sam, nie puscil pary z geby i o wszystkim dowiaduje sie nie od niego tylko od Adama, nie wiem co mam o tym myslec, jest mi bardzo przykro, myslalem Tomku ze stac Cie na wiecej
no cóż .. taka już ze mnie plotkarao wszystkim dowiaduje sie nie od niego tylko od Adama
nie chodzi mi o to, ze pojechal sam, tylko o to ze planowalismy ten wyjazd razem, ja zylem mysla ze pojedziemy a tu sie okazalo, ze pojechal sam, nic nie powiedzial, zadnego sms'a, poprostu poczulem sie olany cieplym moczem i zeby bylo smieszniej to o wszystkim dowiedzialem sie od osoby trzeciej ...AdamXXL pisze:Reniq rozmawiałem w nocy z wow'em i mogę dać Ci słowo że bardzo chciał jechać właśnie z tobą, ale sam wiesz .. po prostu nie mógł już wytrzymać. Jak odeśpi swoje, to myśle że wszystko się wyjaśni![]()
rozmowa wygladala mniej wiecej tak...!markos pisze:ta, od cywilnych to sie zacznie i dobrze o tym wiemy!wow pisze:a Pan J. przekonuje mnie do delikatnych takich cywilnych modyfikacji dolu silnika coby sie lepiej krecil, ot co
sierak pisze:REN - może jeszcze zjadziesz jakaś zabłąkaną dusze w CTM która chce silniczek i się wybierzecie. A może jak wow już ten wsadzi to na wzór Boost-Beast będzie chciał jeszcze jeden i wtedy po kolejny pojedziecie.
i mi, i mi teżja chce taki kto mi kupi
ja się bardzo chętnie wybiorę po takowy...............jak tylko będę miał kasęsierak napisał:
REN - może jeszcze zjadziesz jakaś zabłąkaną dusze w CTM która chce silniczek i się wybierzecie. A może jak wow już ten wsadzi to na wzór Boost-Beast będzie chciał jeszcze jeden i wtedy po kolejny pojedziecie.
jeden: nie, nie bedzie to wcale potworek..wow pisze:- no tak, slusznie, slusznie... a te waly w oplach to daja pewne pole do manewru, ostatnio tigre robilismy 1.6 i niezle wyszlo. to tak do turystycznej jazdy, bardzo przyzwoicie, tak drogowo, zupelnie na codzien... w koncu to bedzie samochod do jazdy a nie potworek.