godz. ~1:30
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
wow jak by czegos brakowalo to jest tu troszke czesci pewnie po malutkich cenach:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17238744
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17238744
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
3mam kciuki!!markos pisze:a ja juz w takim razie zaczynam odkladac pieniazek na silnik..
dementujac pogloski i plany dotyczace spotkan w nadarzynie
dzieki arts za linka, ale prawie wszystko co widnieje na tym zdjeciu zostanie u mnie wymienione na nowe - lubie miec wszystko zrobione porzadnie.
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
pare zdjatek... wiecej tego mialem, ale nudne sa wiec powyrzucalem...

lump na podlodze lezacy... w nadarzynie juz...

zygfryd odrabia pierwsza zmiane za fajera chrabaszcza...

jakies takie dziwne rzeczy... 4 pasy w jedna strone... kto by na takie pierdoly zwracal uwage?

sejak odmulany - slowo stalo sie cialem... 170kmh zgodnie z prawem

wielkie rzeczy... piekna autostrada i tyle...

cel podrozy

cos jakby juz na miejscu prawie...

wielka autostrada i wielki korek... po prostu masakra, ale uzylismy glowy i zjechalismy gdzies na pomniejsze drogi i tym sposobem przy odrobinie bladzenia dojechalismy do norymbergi, ale o tym dalej...

mniam

a w korku takie cuda wypatrzylismy...

no i norymberga...

wiatrak taki jakis smieszny...

i dosc tragiczny crash juz w polsce na gierkowce... koles wladowal sie w naczepe centralnie... bu
lump na podlodze lezacy... w nadarzynie juz...
zygfryd odrabia pierwsza zmiane za fajera chrabaszcza...
jakies takie dziwne rzeczy... 4 pasy w jedna strone... kto by na takie pierdoly zwracal uwage?
sejak odmulany - slowo stalo sie cialem... 170kmh zgodnie z prawem
wielkie rzeczy... piekna autostrada i tyle...
cel podrozy
cos jakby juz na miejscu prawie...
wielka autostrada i wielki korek... po prostu masakra, ale uzylismy glowy i zjechalismy gdzies na pomniejsze drogi i tym sposobem przy odrobinie bladzenia dojechalismy do norymbergi, ale o tym dalej...
mniam
a w korku takie cuda wypatrzylismy...
no i norymberga...
wiatrak taki jakis smieszny...
i dosc tragiczny crash juz w polsce na gierkowce... koles wladowal sie w naczepe centralnie... bu
c20rsa, czlowieku meeen!
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
nawet very nice !
Nawiazujac do Twojej wypowiedzi Endo u nas jest taka dziwna prawidlowosc. Na zachodzie co roku otwiera sie setki km nowych autostrad albo odcinkow z nowa nawierzchnia i bez wielkiego halo. A u nas otwieraja 10 km obwodnicy, to przyjezdza premier, ksiadz, wladze miasta i nie wiadomo kto
pozdrawiam
Nawiazujac do Twojej wypowiedzi Endo u nas jest taka dziwna prawidlowosc. Na zachodzie co roku otwiera sie setki km nowych autostrad albo odcinkow z nowa nawierzchnia i bez wielkiego halo. A u nas otwieraja 10 km obwodnicy, to przyjezdza premier, ksiadz, wladze miasta i nie wiadomo kto
pozdrawiam
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o stary... no pewnie, ze mial byc... ale nie miales czasu, a mnie czas naglil... co mam powiedziec? poza tym to mozesz sie cieszyc bo juz 3 dni walcze z celnikami a samochod stoi u nich na parkingu, a to jeszcze nie koniec... jakas upierdliwosc ich wziela!REN pisze:ehhhi pomyslec, ze ten wyjazd mial byc moim udzialem
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
REN - sorry za szczerość ale czy długo jeszcze będziesz się bawił w przedszkolaka i robił wywody, że tam nie pojechałeś. To jest post o silniku i przekładce Tomka a nie o Twoich problemach, że rzekomo zostałeś wycyckany. Powiedziałbyś coś miłego .. że się cieszysz czy coś .. a nie taki shit. Wstyd mi za ciebie.REN pisze:Cytat:
pare zdjatek... wiecej tego mialem, ale nudne sa wiec powyrzucalem...
ehhh i pomyslec, ze ten wyjazd mial byc moim udzialem
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No to już lepiej ... jak napój bogów wchodzi w gre to dobrze. Miłej zabawy w takim razie 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
nowiny, nowiny...
silnik jest w zajebistym stanie!!!
po zdjeciu glowicy okazalo sie, ze wszedzie jest suchutko i pieknie to wszystko wyglada... glowka stan idealny, komora spalania sucha, wiec wszystko poki co pieknie... w nastepnej kolejnosci beda wyciagniete tloki i wal - zobaczymy co dalej, poki co czysty optymizm...
tarcza sprzegla jedynie do wymiany, gdyz wykazuje 60% normalnego zuzycia eksploatacyjnego, do wymiany tez rolka prowadzaca pasek rozrzadu i napinacz... pasek byl swiezutki
bardzo ladnie, bardzo...
bede donosil co dalej...
silnik jest w zajebistym stanie!!!
po zdjeciu glowicy okazalo sie, ze wszedzie jest suchutko i pieknie to wszystko wyglada... glowka stan idealny, komora spalania sucha, wiec wszystko poki co pieknie... w nastepnej kolejnosci beda wyciagniete tloki i wal - zobaczymy co dalej, poki co czysty optymizm...
tarcza sprzegla jedynie do wymiany, gdyz wykazuje 60% normalnego zuzycia eksploatacyjnego, do wymiany tez rolka prowadzaca pasek rozrzadu i napinacz... pasek byl swiezutki
bede donosil co dalej...
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
wiesci sa takie... jestem gupi... za dobrze chce miec chyba bo przygotowalem liste rzeczy ktore chce zmienic i spora mi wyszla
niektore rzeczy to koniecznosc, ale z niektorymi to troche prewencyjnie...
- pasek rozrzadu
- napinacz
- rolka prowadzaca
- pompa wody
- termostat
- swiece zaplonowe
- kable wn
- tarcza sprzegla
- lozysko oporowe
- pierscienie tlokowe (na jedym byl luz ok. 1 mm - jak sobie pomysle, ze kiedys mialem 7 (!!!) pryszcz jest, ale max naprawde to 0.7)
- panewki korbowodowe
- komplet uszczelek
- uszczelniacze walu przedni i tylny
- palec i kopulka rozdzielacza
i pare drobiazgow, ale az sie wstydze przyznac co ja chce tam zmieniac bo to naprawde pierdoly i pewnie obyloby sie bez nich
tyle ze ja lubie tak porzadnie miec... chce zeby to byl naprawde swap mistrz... i jakas pewna dobra baza...
- pasek rozrzadu
- napinacz
- rolka prowadzaca
- pompa wody
- termostat
- swiece zaplonowe
- kable wn
- tarcza sprzegla
- lozysko oporowe
- pierscienie tlokowe (na jedym byl luz ok. 1 mm - jak sobie pomysle, ze kiedys mialem 7 (!!!) pryszcz jest, ale max naprawde to 0.7)
- panewki korbowodowe
- komplet uszczelek
- uszczelniacze walu przedni i tylny
- palec i kopulka rozdzielacza
i pare drobiazgow, ale az sie wstydze przyznac co ja chce tam zmieniac bo to naprawde pierdoly i pewnie obyloby sie bez nich
c20rsa, czlowieku meeen!

gupi