Dużo pali
-
d0_cycu
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Dużo pali
Co zrobić, jeśli moja Corsa (1,2 8V) pali 11,7 na 100km!!?? Masakra ile pali, jak tak dalej będzie pochłaniać, to nie będę miał za co jeździć
Poratujcie 
Peugeot 206 1.4 75KM `02
CTM #255
CTM #255
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: Dużo pali...!!!
No faktycznie nie malo, jesli wszystko z nia w porzadku to masz cholernie ciezka noge.. :0 Przeciez tyle to pali polonezd0_cycu pisze:Masakra ile pali

- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Ja jak dam w gaz to mi pali z 10 litrów na 100 km (1.0 12v)d0_cycu pisze:Co zrobić, jeśli moja Corsa (1,2 8V) pali 11,7 na 100km!!?? Masakra ile pali, jak tak dalej będzie pochłaniać, to nie będę miał za co jeździćPoratujcie
-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
w moim combo poza mastem to pali z 6 no 7 litrów
w miście z 9 a raczej 10 litrów
ale jak chce se przygazować to 12 spali bestja
a naj wiecej to spala jak brykam na śniegu , no to z rachunków wynika ze 15 litrów !!!!!!! o tak
co do ciebie drogi d0_cycu to radzie bryknać sie do punktu kontroli pojazdów i sptawdzić skład spalin
jak równie nie zawadzi sprawdzić instalacje paliwową
w miście z 9 a raczej 10 litrów
ale jak chce se przygazować to 12 spali bestja
a naj wiecej to spala jak brykam na śniegu , no to z rachunków wynika ze 15 litrów !!!!!!! o tak
co do ciebie drogi d0_cycu to radzie bryknać sie do punktu kontroli pojazdów i sptawdzić skład spalin
jak równie nie zawadzi sprawdzić instalacje paliwową
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
LPG heheeed0_cycu pisze:Co zrobić, jeśli moja Corsa (1,2 8V) pali 11,7 na 100km!!?? Masakra ile pali, jak tak dalej będzie pochłaniać, to nie będę miał za co jeździćPoratujcie
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
ja chyba bede zmuszony..._balt_ pisze:LPG heheeed0_cycu pisze:Co zrobić, jeśli moja Corsa (1,2 8V) pali 11,7 na 100km!!?? Masakra ile pali, jak tak dalej będzie pochłaniać, to nie będę miał za co jeździćPoratujcie
-
Poli
- Nowy
- Kontakt:
mam dokladnie taki sam silnik jak ty ale mi w zyciu tyle niewezmie musialbym normalnie sam sobie dodatkowe slomke wrzucic do baku i podpijac zeby mi tyle wzielad0_cycu pisze:Co zrobić, jeśli moja Corsa (1,2 8V) pali 11,7 na 100km!!?? Masakra ile pali, jak tak dalej będzie pochłaniać, to nie będę miał za co jeździćPoratujcie
śmigaczo-fruwacz
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Mozliwe ze paliwo ktore lejesz jest "dobrze chszczone" u mnie tal bylo i jak zalalem przyzapaleniu rezerwy za 20 zeta to po przejechaniu niecalych 60 km byla rezerwa
tankowalem na stacji z litera P w znaczku
) zmien stacje proponuje shell'a dobra zupke maja i cena spadla tak ze juz poruwnywalna jest z innymi stacjami(Ostatnio jak lalem 95 na shell'u 3.23 w bydgoszczy)
Ostatnio zmieniony 24 lis 2003, o 14:23 przez Budzio, łącznie zmieniany 2 razy.
..::CTM#117::..
-
Homiczek
- Świeżak
za 2.23 zł to nawet ropy nie kupiBudzio pisze:Mozliwe ze paliwo ktore lejesz jest "dobrze chszczone" u mnie tal bylo i jak zalalem przyzapaleniu rezerwy za 20 zeta to po przejechaniu niecalych 60 km byla rezerwatankowalem na stacji z litera P w znaczku
) zmien stacje proponuje shell'a dobra zupke maja i cena spadla tak ze juz poruwnywalna jest z innymi stacjami(Ostatnio jak lalem 95 na shell'u 2.23 w bydgoszczy)
Qmpel ma 1.4 16v i właśnie pali mu prawie 10l i troche fo to denerwuje
VECTRA A 1.7 TD '93
Słaby ale jeździ 
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
jaki Ty nie poprawny jestes...mowilem Ci cos na temat orlenu naszego....pirat pisze:Ja tankuje zazwyczaj na Orlenie i Shellu ostatnio, ale zdarzyło mi się też często tankować na "naszej, galeryjnej" Neste na Mokotowie. Zazwyczaj przy normalnej jeździe przejeżdżam ok 420 km, czyli wychodzi 6,9 l i myślę, że jak na jazdę Warszawa-Legionowo jest całkiem przyzwoicie.
pozdrawiam
corsa A & Audi S3

-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
tak sie rozmazylem ze mi cena zle wyszla oczywiscie chodzilo mi o 3.23z literek sorrki za bladHomiczek pisze:za 2.23 zł to nawet ropy nie kupiBudzio pisze:Mozliwe ze paliwo ktore lejesz jest "dobrze chszczone" u mnie tal bylo i jak zalalem przyzapaleniu rezerwy za 20 zeta to po przejechaniu niecalych 60 km byla rezerwatankowalem na stacji z litera P w znaczku
) zmien stacje proponuje shell'a dobra zupke maja i cena spadla tak ze juz poruwnywalna jest z innymi stacjami(Ostatnio jak lalem 95 na shell'u 2.23 w bydgoszczy)
Qmpel ma 1.4 16v i właśnie pali mu prawie 10l i troche fo to denerwuje
..::CTM#117::..
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
hahaha balt kur... hahahaha_balt_ pisze:LPG heheeed0_cycu pisze:Co zrobić, jeśli moja Corsa (1,2 8V) pali 11,7 na 100km!!?? Masakra ile pali, jak tak dalej będzie pochłaniać, to nie będę miał za co jeździćPoratujcie
tja nastał czas spokojnego kombi...