cos w okolicach Wawy..
-
qomo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
arts pisze:panowie moze jest lekarstwo na nabycie czlonkow...... poprzez ogolnopolska gazetke typu GT, napewno jest jeszce troszke fajnych cors i sympatykow ktorzy mogli by sie dowiedziec o CTM
jush kiedys o tym mowilem..zreszta nie tylko ja....to jest dobry pomysl: trzeba wypromowac klub
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
dobre dobre !!! RENa Combo już była, ale wtedy o klubie się nikt nie dowiedział. Można by było napisać do redakcji artykuł i wysłać fotki. Można by było się też nimi umówić, żeby przyjechali na spota i nas obcykali i zrobili wywiad. Nie wiem, czy jest to możliwe, ale można też zaproponować im, żeby w kolejnych numerach pojawiały się fajniejsze auta klubowe w rubryce tuningowcy. Tyko nie wiem, czy by się zgodzili na to, żeby ciągle się Corsy pojawiały w GT.arts pisze:panowie moze jest lekarstwo na nabycie czlonkow...... poprzez ogolnopolska gazetke typu GT, napewno jest jeszce troszke fajnych cors i sympatykow ktorzy mogli by sie dowiedziec o CTM
Jak nie GT, to jest jeszcze inna prasa fachowa. Póki co, to o CTMie było tylko ATŚ.
Pozdrawiam
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
pirat pisze:dobre dobre !!! RENa Combo już była, ale wtedy o klubie się nikt nie dowiedział. Można by było napisać do redakcji artykuł i wysłać fotki. Można by było się też nimi umówić, żeby przyjechali na spota i nas obcykali i zrobili wywiad. Nie wiem, czy jest to możliwe, ale można też zaproponować im, żeby w kolejnych numerach pojawiały się fajniejsze auta klubowe w rubryce tuningowcy. Tyko nie wiem, czy by się zgodzili na to, żeby ciągle się Corsy pojawiały w GT.arts pisze:panowie moze jest lekarstwo na nabycie czlonkow...... poprzez ogolnopolska gazetke typu GT, napewno jest jeszce troszke fajnych cors i sympatykow ktorzy mogli by sie dowiedziec o CTM
Jak nie GT, to jest jeszcze inna prasa fachowa. Póki co, to o CTMie było tylko ATŚ.
Pozdrawiam
dobsze kobinujesz...no wiec pisz mejla
corsa A & Audi S3

-
gregorix
- Nowy
- Kontakt:
mój szwagier jest w klubie Twingo i mówił że tak robią.Zapytam czy kogoś zwerbowali!kyniek pisze:albo wydrukowac jakies ulotki, co chwila spotykam jakies fajne corsy mozna by im bylo za wycieraczki wsadzac jakies takie ulotki czy cos (satan pamietasz o tym gadalismy na spocie)
@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
Corsa B C14SE
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
tak sie sklada, ze moja corsa miala byc opisana w gt i przy tej okazji mialem ochote zrobic troche szumu i zaprosic w artykule ludzi na nasze forum i na nasze strony, ale koniec koncow nie spotkalem sie z redaktorzyna... najpierw przez pogode, a teraz nie ma juz w zasadzie co opisywac bo w poniedzialek totalny downgrade silnika.pirat pisze:RENa Combo już była, ale wtedy o klubie się nikt nie dowiedział. Można by było napisać do redakcji artykuł i wysłać fotki.
c20rsa, czlowieku meeen!
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
A nie możesz się z nim spotkać i przekazać mu swoje fotki auta? Porozmawiasz i opowiesz o wszystkim. Może uwierzy Ci na slowowow pisze:tak sie sklada, ze moja corsa miala byc opisana w gt i przy tej okazji mialem ochote zrobic troche szumu i zaprosic w artykule ludzi na nasze forum i na nasze strony, ale koniec koncow nie spotkalem sie z redaktorzyna... najpierw przez pogode, a teraz nie ma juz w zasadzie co opisywac bo w poniedzialek totalny downgrade silnika.pirat pisze:RENa Combo już była, ale wtedy o klubie się nikt nie dowiedział. Można by było napisać do redakcji artykuł i wysłać fotki.
A poważnie, to Wow nie martw się. najwyżej w GT będzie 2.0
pozdrawiam
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
pirat pisze:A nie możesz się z nim spotkać i przekazać mu swoje fotki auta? Porozmawiasz i opowiesz o wszystkim. Może uwierzy Ci na slowo
A poważnie, to Wow nie martw się. najwyżej w GT będzie 2.0
anyway... chcialem miec pamiatke dla siebie ale tak naprawde to poziom ich pisania i tak mi niespecjalnie odpowiadal... dlatego czy 1.4 lump czy 2.0 niekoniecznie dla gt...
c20rsa, czlowieku meeen!
- satan
- Weteran
- Kontakt:
Pamiętam. Można by je wkładać tak jak wkładają ulotki z panienkamikyniek pisze:albo wydrukowac jakies ulotki, co chwila spotykam jakies fajne corsy mozna by im bylo za wycieraczki wsadzac jakies takie ulotki czy cos (satan pamietasz o tym gadalismy na spocie)
Jak komuś się będzie nudzić to może się stykniemy w łikent (tak po polskiemu) .