Migacze i długie
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Migacze i długie
Od pewnego czasu przy używaniu kierunkowskazu zaczyna mi mrugac(samoczynnie
) dlugimi podejrzewam że z manetka cos nie tak ale jak sie do tego zabrac???

..::CTM#117::..
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Oj ciezka sprawa.Ja juz mam tak ze ne moge wylaczyc dlugich caly czas mi sie swieca.Wsadzilem kawal papieru miedzy manetke i deske i po problemie
A tak powaznie to jak bede mial czas to musze sie za to wziac, ale z tego co wiem to nie taka prosta sprawa to uszykowac.Wiem ze ktos to juz szykowal, ale pozniej juz nie dzialalo tak jak powinno.Mozna sprobowac jak nie wyjdzie to pozostaje kupic nowa 

-
- Swój
- Kontakt:
a jaki moze byc przypuszczalny kosz nowej ??? nie wiem jak to rozebrac bo jak bym mial to juz przed oczami to bym wiedzial co z tym poczac
a tak wogole to dzis mnie za te badziewie zatrzymala policja ze niby sie bawie naszczescie byli dosyc wyrozumiali i mi dali tylko pouczenie
i powiedzial mi jeden z nich ze mial tez taki problem w astrze i blaszki jakies trzeba tam podoginac ale jemu to zrbili u jaikiegos "mechanika" za 50
a tak wogole to dzis mnie za te badziewie zatrzymala policja ze niby sie bawie naszczescie byli dosyc wyrozumiali i mi dali tylko pouczenie

..::CTM#117::..
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ja miałem to samo-nie chce nikogo straszyć, ale ja musiałem wymienić cały przełącznik(podobno jest to rzecz nienaprawialna, tzn. da sie naprawić ale i tak się będzie pieprzyć)
ale nie było tak źle- na szrocie zapłaciłem 25 zeta
do B pewnie będzie kosztować ciut więcej, ale chyba nie będzie droższy od pieniędzy
wymienic można samemu, ale jak się to robi w corsie B to nie wiem, więc nie zabieram głosu(pewnie trzeba tylko zdjąć plastikową obudowę z kolumny kierownicy i mamy wszystko na wierzchu??)
ale nie było tak źle- na szrocie zapłaciłem 25 zeta
do B pewnie będzie kosztować ciut więcej, ale chyba nie będzie droższy od pieniędzy

wymienic można samemu, ale jak się to robi w corsie B to nie wiem, więc nie zabieram głosu(pewnie trzeba tylko zdjąć plastikową obudowę z kolumny kierownicy i mamy wszystko na wierzchu??)
cooooooooorsaaaaaaaaaaaaaaaaa...A 1.2