Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jak w temacie trzeba zaszpachlowac wneki na halogeny i zroboic bad look hmmmm a mi wlasnie tego brakowalo zawsze sie sie zastanawialem nad tym ze ten zderzak jest bez wyrazu a tu patrzcie na to przeciez to wyglada pieknie michal rob tak zderzak jak dla mnie bomba co powiecie?
jak dla mnie to tandetnie wyglada...pozatym jedno lusterko nie jest w klorze...a lakier wyglada jakby byl matowy(pefnie mi sie wydaje - brak snu...ah te kobiety)...i ten zderzak wyglada jakby mial odpasc...felgi miodzio!!
moze byc ale bez zajawki ... mial bym inny pomysl na ten zderzak, a corsa .... jak mozna sobie wybrac taki kolor :0 i bez glebki takie kolka .... trzeb ajeszce nad nia popracowac ale wyglada na perspektywiczna, wazne ze wlasciciel pewnie zadowolony
jak dla mnie fatal error. poczawszy od zderzaka skonczywszy na kolorze i koleczkach bez zglebienia.
kolekcja zderzakow z "dziurami", ew. "kolkami" na srodkowym przetloczeniu zawsze bedzie mi sie kojarzyc z fatalnym ospojlerowaniem do punto, ktore swego czasu bylo do zerzygania popularne.
!markos pisze:jak dla mnie fatal error. poczawszy od zderzaka skonczywszy na kolorze i koleczkach bez zglebienia.
kolekcja zderzakow z "dziurami", ew. "kolkami" na srodkowym przetloczeniu zawsze bedzie mi sie kojarzyc z fatalnym ospojlerowaniem do punto, ktore swego czasu bylo do zerzygania popularne.
gleba to podstawa, prawda arts?
nie no moze troche przesadzilem. ale generalnie daje sie zauwazyc, ze po przerobkach blacharsko lakierniczych skonczyla sie kaska. nie starczylo ani na polakierowanie prawego lusterka ani na obnizone zawieszenie. to ma byc samochod do ogladania - wystarczyloby, gdyby zalozyl jakies mocno obnizajace sprezyny i potem pozwolil sie opstrykac. a tak, czegos tu poprostu brakuje.
!markos popatrz ze to lusterko jest połamana, może dlatego nie jest polakierowane, a zderzak jak dla mnie totalna porażka, michalm, ten Twój z dziurami jest ładniejszy
tzn mi sie taki model zderzka rowniez nie podoba , jesli chodzi o caloksztalt to kazdy ma swoj gust i to balt bedzie nia jezdzil wiec jesli mu sie podoba to jest luz , kazdy ma swoje koncepcje
a wiec moze teraz ja sie wypowiem na temat tego zderzaka :
jak bym zmienial zderzak to NIGDY bym juz takiego nie zalozyl a jezeli mial bym go
przerabiac to wolabym wlozyc pieniadze w cos innego...np nowy zderzak
Markos nie chce sie z wami kłucic ani sprzeczac ale po prostu jest to auto mojego kolegi... i nie lubie jak ktoś pisze ze sie komuś kaska skończyła bo gdybys zobaczył na żywo to auto jest zglebione mocno bo zderzak praktycznie na ziemi lezy a nadkola tak wygladja bo sa teraz strasznie wypchane pod nowe felgi.... Co do lusterka to fota była robiona po tym jak koledze ukradli... może jak byscie ja na zwyo zobaczyli to by sie bardziej spodobała bo uważam ze naprawde autko zrobione z glowa chciaz ja bym wolal przedni zderzak RS ale ten tez moze byc...
bakster pisze:Markos nie chce sie z wami kłucic ani sprzeczac ale po prostu jest to auto mojego kolegi... i nie lubie jak ktoś pisze ze sie komuś kaska skończyła bo gdybys zobaczył na żywo to auto jest zglebione mocno bo zderzak praktycznie na ziemi lezy a nadkola tak wygladja bo sa teraz strasznie wypchane pod nowe felgi.... Co do lusterka to fota była robiona po tym jak koledze ukradli... może jak byscie ja na zwyo zobaczyli to by sie bardziej spodobała bo uważam ze naprawde autko zrobione z glowa chciaz ja bym wolal przedni zderzak RS ale ten tez moze byc...
Zderzak Zendera byl aktualny 10 lat temu teraz jest inny styl a wtedy to byl szok. Może wlasciciel pojazdu nie mial nic innego do zalozenia w momnecie jak robil autko to zalozyl ten zderzaczek, moze mu sie ten podobal, Panowie sa gusta i gusciki, zapewne inaczej byscie sie wyrazali jakby to bylo auto ktoregos z klubowiczow, a tak mozna wszystko obsmarowac, a moze kiedys kolega ktory zbudowal ta corse zapisze sie do klubu i przeczyta posta?? I co sobie pomysli??
Felgi wygladaja na wyrob z firmy POWER TECH lub Mangels ( Seffan Fahrwerksbau)