Rzadko bywam na forum, ale wlasnie mam zamiar to zmienic... Doszlam do wniosku, ze zawsze moge zapytac... wiec... moze znalezliby sie chetni na jakis spot w Kraku.. Termin absolutnie do uzgodnienia tak zeby pasowalby jak najwiekszej liczbe potencjalnych chetnych... Co Wy na to? Panie i... Panowie
Małe en face w Kraku... ??
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Maila
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Małe en face w Kraku... ??
Witam 
Rzadko bywam na forum, ale wlasnie mam zamiar to zmienic... Doszlam do wniosku, ze zawsze moge zapytac... wiec... moze znalezliby sie chetni na jakis spot w Kraku.. Termin absolutnie do uzgodnienia tak zeby pasowalby jak najwiekszej liczbe potencjalnych chetnych... Co Wy na to? Panie i... Panowie
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No nareszcie ... Waszawka już się spotyka od dłużeszego czasu a Kraków co ... więc nadrabiajcie 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Thaurin
- Nowy
- Kontakt:
jesli jacys slascy chetni sie trafia to czemu nie... ale zauwazylem ze nie ma nas zbyt duzo w tej okolicyPoli pisze:no wlasnie Warszawka sie spotyka, Krak tez cos kombinuje,a ja jestem ciekaw czy Slask dal by rade jakos sie zorganizowac??
scotty - dawaj do nas na poludnie
garaz jakis sie moze znajdzie... a przynajmniej bedzie mial kto jezdzic na te spoty
--- CTM #185 ---
[ CORSA B x12sz ]
[ CORSA B x12sz ]
-
Poli
- Nowy
- Kontakt:
Re: hehe
no trzeba cos zorganizowac,ja weekend mam zajety(uczelnia) a w tygodniu jak juz to tak pod wieczor jestem wolny, co do miejsca to moga byc Gliwice, akurat miejsce spotkanie jest mi obojetne do Zabrza i do Knurowa tez mam bliskoMaverick_TPC pisze:Poli, Feliks, ja, może somebody jeszcze i jedziemy na spot do Kraka
u nas też się stykniemy chyba co? Glieice? może się zgadamy od razu?
pozdrawiam i czekam na jakies propozycje z waszej strony
śmigaczo-fruwacz
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Krakowska Team co wieczor staje na pogaduchy:2 Corsy (A i B),Polo,Sierra,Megane,Felicia,Civic,Fabia,Aroza.Troche nas jest,chociaz tylko ja i Ucho jestesmy z CTMu.UcHO pisze:Białystok też się spotyka
Krakowska (kiełbasa)Team RuleZz
Zycze powodzenia w dogadywaniu sie na sopt

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
Maila
- Świeżak
- Kontakt:
Temat zostal podchwycony.. to moze jakies konkrety... Ja proponuje np 7.12... jako spozniony prezent na Mikołajki
.. Jezeli chodzi o godzinie to moze pozniej niz 14 bo jeszcze jakies rodzinne obiady itp itd.. wiec moze 16... miejsce... pas startowy obok Dywizjonu.. ta czesc obok kosciola.. zaraz za barierkami.. myszka do gory kto pisałby sie na cos takiego 
Pozdrawiam
ps. Jak sa jakies inne propozycje to smialo.. wybierzemy wspolnie to, co bedzie najbardziej wszystkim odpowiadało
Pozdrawiam
ps. Jak sa jakies inne propozycje to smialo.. wybierzemy wspolnie to, co bedzie najbardziej wszystkim odpowiadało
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Widze że CTM w Kraq się rozrasta, to dobrze, proponowałbym jednak tą drugą strone pasa, czyli tam gdzie są zawody, przynajmniej nie pozostawiacie zawieszeń na dziurach. Ja jako, że już troche w CTMie jestem, z tym że chwilowo nie aktywny z powodu problemów z pojazdem, chętnie poznam tych mniej zaawansowanych stażem
Na pasie bywam i pewnie 7mego też będe, z tym że bez swojej furmanki. Więc może np. gdzieś w połowie odcinka 400metrów byśmy się umówili. Łatwo byłoby się znaleźć 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs