ale popsuje zabawe i na poczatku od razu powiem, ze nie chodzi o moja czarna mala bitch...
ctm #200 corsa mojej Ewy idzie na sprzedaz... dzis zapadla klamka, bo zapadla decyzja co kupic... pochwale sie... a co...

Hehehe - jestemwow pisze:ooo... no prosze... nicey... moze przekonam po jakims czasie i ja dosc sceptycznego acz sympatycznego Jedrusia nieco do francuza...
Rozumiem że jak niebieski .....to kłania się Twój eufemizm (stateczny sedan) jakim kiedyś określiłeś SI ??wow pisze:auto rodzinne... hmm... takie stateczne...cos jakby mam podobny typ
ps. zmiana koloru: ognista czerwien sio... jakis niebieski teraz...
oj... fajna opcja, ale obawiam sie ze samochod bedzie straaasznie drogi... tak sobie patrzylem ile kosztuje clio 2.0... 70 000 :0 zdeka duzo...endo pisze:Wow, a moze poczekaj do wiosny 2004 i daj swojej kobiecie jakies szanse, a wlasciwie pozbaw sie swoich na wygranie na prostej o dlugosci 400m.. A wiesz jak? Na wiosne wchodzi meganka 2.0 turbo 225 hp i 6,5 do setki.
No no Ucho bo ktos moze sie pogniewac..UcHO pisze:bez obrazy, ale jak ja nie znoszę samochodów z kratką z tyłu...![]()

well... moze kratka to nie jest fajna sprawa ktora nalezy kochac, ale za to ile pozwala zaoszczedzic z tytulu zmniejszenia zysku kosztem odpisywania rat leasingowych oraz odliczania vat'u od nowiutkiego samochodu... zwlaszcza jesli sie ich bierze kilka... no coz... wtedy mimo tego ze sie kratki nie lubi to sie ja ma...UcHO pisze:bez obrazy, ale jak ja nie znoszę samochodów z kratką z tyłu...![]()
czasem wydaje mi sie, ze potrafie... ale jednak niecyberpooh pisze:chcesz za kobitka nadazyc w takich wyborach ? hehe, nie zartuj![]()
wow, właśnie dlatego nie lubie tych kratekwow pisze:well... moze kratka to nie jest fajna sprawa ktora nalezy kochac, ale za to ile pozwala zaoszczedzic z tytulu zmniejszenia zysku kosztem odpisywania rat leasingowych oraz odliczania vat'u od nowiutkiego samochodu... zwlaszcza jesli sie ich bierze kilka... no coz... wtedy mimo tego ze sie kratki nie lubi to sie ja ma...UcHO pisze:bez obrazy, ale jak ja nie znoszę samochodów z kratką z tyłu...![]()