w lewo no i sam robi 180
Tylko ja chiałbym tak płynnie a nie wiem czy nie rozwale w ten
sposób skrzyni biegów ???
czy ja koła sie tocza do tyłu to przy wcisnietym sprzegle da rade
wzucic 2 ???
Ale jak jedziesz tylem to reczny Ci nic nie da bo wtedy hamujesz jakby przednie kola..Fillip pisze:Ja tam mam opory zeby tak eksperymentowac bo boje sie ze mi sie skrzynia wysypie. Generalnire to kozystam z reni ale nigdy nie wychodzi super plynnie, no i nie ma tego efektu.

Mialem na mysli jazde do przodu. Fajny efekt gdy skrecasz kola na maksa w lewo lub w prawo, dajesz wsteczny i gaz do oporu. Tyl stoi w miejscu i autko kreci sie w okol wlasnej osi. Mozna sie pozygac ale jazda jest spoxendo pisze:Ale jak jedziesz tylem to reczny Ci nic nie da bo wtedy hamujesz jakby przednie kola..Fillip pisze:Ja tam mam opory zeby tak eksperymentowac bo boje sie ze mi sie skrzynia wysypie. Generalnire to kozystam z reni ale nigdy nie wychodzi super plynnie, no i nie ma tego efektu.
właśnie przez to ze wickasz hamulec to mozesz wzucic jedynke gdy byUcHO pisze:Ja nie wiem może źle robię, ale ja jadąc tyłem, skręcam kiere, wciskam hamulec, zarzuca elegansko przód, kontra, wkładam jedynkę(wchodzi jak w masełko) i gazik i wszystko wychodzi eleganckoPozdrawiam