Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam pytanie : Ile może kosztować malowanie takiej fury jak Corsa A w kolorze białym . Chciałbyn to zrobić na wiosne. Czy ktoś zna szpecó w okolicy Krakowa bo w samym mieście bedziex2. BTW Chetnie oddam wóz w rece praktykantów w ramach treningu ( nie mam nic do stracenia)
Przyjedz do Bialegostoku , mam tu takiego MacGywera ktory za grosze pomaluje,koles dosyc dobry i tani jest.Moze nawet przerobic fure (zderzaki,progi,lotka,itp)
Szkoda ze z tak daleka jestes.
Pozdrawiam
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Szwagier pisze:Przyjedz do Bialegostoku , mam tu takiego MacGywera ktory za grosze pomaluje,koles dosyc dobry i tani jest.Moze nawet przerobic fure (zderzaki,progi,lotka,itp)
Szkoda ze z tak daleka jestes.
Pozdrawiam
tim pisze:No właśnie- ile??
Bo ja w perspektywie mam własnoręczne malowanie całego samochodu, a jeszcze nigdy nie działałem pistoletem więc może być ciekawie
gomo: koleś ten to cudak, takie cudaki ze Szwagrem wyrabiał że olaboga Ale jak oglądałem drzwi to elegancko są zrobione, pomalowane świetnie.
p.s.
Szwagier założyłes tą klapę czy nie?? Bo chce obadać jak ją Damian pospawał?? Pozdrawiam
dokładnie rok temu malowąłem samochód też na biało. Miałem to szczęście że u brata w pracy był odpowiedni sprzęt i pomoc. Farba+plastyfikator kosztował mnie 600zł. Za wszystko zapłaciłem koło 1000zł - papierki ścierne, podkłady, szpachla itp. Za robocizne nie płaciłem.
Pozdrawiam
Co do mojego MacGywra to koles ma takie pomysly ze jakbym dal mu fure to przerobki to nikt nie powiedzialby ze to Corsa.Totalny szaleniec.Swojego Golfa I tak przerobil ze za Chiny nie zgadniesz co to.
Za malowanie liczy sobie ok 150 zeta od elementu no i oczywiscie znizki jezeli bierzesz hurtem!Ja zaplacilem za dwoje drzwi i klape 300zl+farba,rozpuszczalnik i papiery.Normalnie lakiernicy spiewaja w granicach 200-300zeta za element
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania