Zlodziej????????????????????
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Zlodziej????????????????????
Wezcie obczajcie to.....................
Czy to ktos od nas???? Chyba nie..... a prawa autorskie? Mozna by zarobic na konto klubu....
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=15321
Czy to ktos od nas???? Chyba nie..... a prawa autorskie? Mozna by zarobic na konto klubu....
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=15321
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
heh no ciekawe czy to kogos z klubu czy ktos wykorzystal nasz logo do celow marketingowych .... gdzie jest prezes , gdzie jest prezes ??? 
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No wlasnie Flipper mi kilka dni temu pokazywal to ogloszenie ... tez bylem zdziwiony tak samo jak on. Nie znamy kolesia 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
jawne złodziejstwo normalnie. już nie chodzi o fotki, ale baner i inne gadżety.
Z chęcią do niego napiszę jak chcecie, tylko napiszcie mi co konkretnie, bo ja dzisiaj strasznie zalatany jestem.
- dlaczego zkroił bannery
- dlaczego bez pytania
- zażądać usunięcia ze strony
macie jakies pomysly?
pozdrawiam
Z chęcią do niego napiszę jak chcecie, tylko napiszcie mi co konkretnie, bo ja dzisiaj strasznie zalatany jestem.
- dlaczego zkroił bannery
- dlaczego bez pytania
- zażądać usunięcia ze strony
macie jakies pomysly?
pozdrawiam
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
No i odpisał:
Hi ich wollte ja erstmal nachfragen aber leider kann ich kein Polnisch schreiben ! Deswegen hat das ein Freund für mich runtergeladen und mir alles bei ebay reingestellt !
Kann mich nur entschuldigen dafür, ist doch aber gut, ist doch gleichzeitig auch puplic für eure seite und mehr leute schauen es sich an, entschuldige mein verhalten , sowas wird das nächste mal dann vorher abgeklärt durch jmd der eben polnisch schreiben kann !
Frohe weihnachtsfest noch !
Mfg Patrick
Cześć, chciałem zapytać, ale niestety nie potrafię pisać po polsku. Dlatego przyjaciel ściągnął to dla mnie i zamieścił na stronie ebay.
Mogę tylko za to przeprosić. To jest jednak dobre, że to jest jednoczesne publikowanie waszej strony i wiecej osob moze ja obejrzec. Przepraszam za moje zachowanie, Nestepnym razem zostanie to wczesniej wyjasnione przez kogos, kto potrafi pisac po polsku.
Jeszcze Wesołych Świąt
p.s. myślę, że przeprosiny przyjęte?
pozdro
Hi ich wollte ja erstmal nachfragen aber leider kann ich kein Polnisch schreiben ! Deswegen hat das ein Freund für mich runtergeladen und mir alles bei ebay reingestellt !
Kann mich nur entschuldigen dafür, ist doch aber gut, ist doch gleichzeitig auch puplic für eure seite und mehr leute schauen es sich an, entschuldige mein verhalten , sowas wird das nächste mal dann vorher abgeklärt durch jmd der eben polnisch schreiben kann !
Frohe weihnachtsfest noch !
Mfg Patrick
Cześć, chciałem zapytać, ale niestety nie potrafię pisać po polsku. Dlatego przyjaciel ściągnął to dla mnie i zamieścił na stronie ebay.
Mogę tylko za to przeprosić. To jest jednak dobre, że to jest jednoczesne publikowanie waszej strony i wiecej osob moze ja obejrzec. Przepraszam za moje zachowanie, Nestepnym razem zostanie to wczesniej wyjasnione przez kogos, kto potrafi pisac po polsku.
Jeszcze Wesołych Świąt
p.s. myślę, że przeprosiny przyjęte?
pozdro