Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W niedziele przewiozlem wanne po rolkach i oprocz faktu, ze jestem zadowolony ze stanu faktycznego i malutkiego giftu od fabryki ( 16 Nm wiecej ) to zastanawia mnie jedna rzecz - co powoduje te drgania od 5500 RPM w gore?
Wykres:
Kubelt: nie wiem czy dobrze prawię, ale jakoś tak mi się kojaży, że silnik 1.8T to nie ma turbo tylko T oznacza to że ma on 20V, czy moze w błędzie jestem??
Bylo z nami jedno clio, ktorego wlasciciel krakal, ze ostatnio samochod mu gorzej jezdzi wiec wynik bedzie kiepski a na wykresie wyszlo... 106 KM. Jak na 98 fabryczne to ladny wynik Tico natomiast mialo 49 zamiast 41 - tu mogl pomoc troche wydech. Byl tez peugeot 605 z silnikiem 3 litry i mial tylko 150 KM. Roznie bywa
Qrde musze i ja pojechac, strasznie jestem ciekaw ile faktycznie ma moj silniczek, zwlaszcza, ze sa takie roznice w niektorych przypadkach.. Zaraz sie okaze ze mam z 90 ... Swieta sa, mozna sobie pomarzyc!