jak to zrobic

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: wow »

bosz... co za tematy... ludzie... get life...
c20rsa, czlowieku meeen!
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

pokuj panowie pokuj .... aty norm4n wyluzuj .... na zaratch sie nieznasz :grin:
norm4n
Nowy
Kontakt:

Post autor: norm4n »

arts - watpisz w moje poczucie humoru ????
Akurat to nie bylo smieszne bo nieznosze zacofania i braku tolerancji !
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
arts
Forum Master
Kontakt:

nieznam Ciebie wiec zgaduje w ciemno, mam nadzieje ze sie pomylilem... albo znowu poleci stosik obelg, pozdr swiateczne dla wszystkich i nie ciagnijmy tego watku bo chyba przyznacie ze nie ma sensu ...
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

panowie wypowiadam sie skoro mamy demokratyczny kraj i moje zdanie jest nie zmienne nie trawie , nie trawie gosci ktorzy wygladaja jak kobiety hmm hehehehehehe jak znam troszke temat to ci bardziej zawansowani metale to sie jeszcze maluj ps sory norm4n ze cie urazilem
norm4n
Nowy
Kontakt:

widze ze nie wiesz na czym polega demokratyczny kraj - oczywiscie masz wolnosc slowa , i inne pierdu pierdu wolnosci ALE POD WARUNKIEM ZE NIE OGRANICZASZ WOLNOSCI INNYCH LUDZI - w tym wypadku ich nie obrazasz.

To o czym mowisz to zwie sie pedalstwo a nie metal ..... Jak cos to black metalowcy (satanisci - ktorych tez nie trawie) maluja sobie oczy na czarno na koncertach.

Poza tym ja nie znosze drecholstwa i braku tolerancji ale o tym nie pisze ....
Ale nie dlatego ich nie nzosze ze chodza w dresach , maja lyse lby w ktorych jest pusto , sluchaja prymitywnej muzy , ale za to ze nie sa tolerancyjni i przy okazji tak ograniczeni ze wszystko co jest inne od nich jest zle ....

Dosyc tego tematu , nie bede sobie humoru psul na swieta ....

Poza tym nie wiem co bardizej wyglada jak baba - koles z dlugimi hairami (to nie jest wymysl naszego czasu bo jak wiemy z historii mezczyzni czesto nosili dlugie wlosy ) czy dresiki seledynowe i do tego rozowe adidaski.

Wesolych Swiat !
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

norm4n pisze:widze ze nie wiesz na czym polega demokratyczny kraj - oczywiscie masz wolnosc slowa , i inne pierdu pierdu wolnosci ALE POD WARUNKIEM ZE NIE OGRANICZASZ WOLNOSCI INNYCH LUDZI - w tym wypadku ich nie obrazasz.

To o czym mowisz to zwie sie pedalstwo a nie metal ..... Jak cos to black metalowcy (satanisci - ktorych tez nie trawie) maluja sobie oczy na czarno na koncertach.

Poza tym ja nie znosze drecholstwa i braku tolerancji ale o tym nie pisze ....
Ale nie dlatego ich nie nzosze ze chodza w dresach , maja lyse lby w ktorych jest pusto , sluchaja prymitywnej muzy , ale za to ze nie sa tolerancyjni i przy okazji tak ograniczeni ze wszystko co jest inne od nich jest zle ....

Dosyc tego tematu , nie bede sobie humoru psul na swieta ....

Poza tym nie wiem co bardizej wyglada jak baba - koles z dlugimi hairami (to nie jest wymysl naszego czasu bo jak wiemy z historii mezczyzni czesto nosili dlugie wlosy ) czy dresiki seledynowe i do tego rozowe adidaski.

Wesolych Swiat !
sam sobie zaprzeczyasz najpierw mowisz ze nie znosisz nie tolerancji a tu prosze post w ktorym hehehehe sam zobacz co napisales
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

a jeszcze jedno zgadzam sie ze kiedys mezczuzni nosil dlugie wlosy hmm . tak dla przypomnienia od tamtych czasow cywilizacja sie rozwinela troszke, wymyslono takie wynalazki jak NOZYCZKI , maszynki elektryczne szczotki do wlosow . Kozystajac z okazji pozdrawiam stolice dresiarzy i disco polo bialalystok -szwagier
norm4n
Nowy
Kontakt:

nietolerancja ??? Jak Ty na mnie najechales , to ja najechalem na Ciebie ...
Mimo iz Wasz styl dresiarski mi sie nie podoba to dopoki nie jestem do tego zmuszony nie wyrazam na ten temat opinii i traktuje Was tak jak kazda inna grupe spoleczna , chyba ze w danym momencie Wasz zachowanie odbiega od przyjetych norm moralnych.

Masz racje - cywilizacja sie rozwinela i poszerzyl sie takze horyzont ludzkich mozliwosci intelektualnych ..... to ja decyduje co bede uzywal a czego nie .... za to u Was dokonalo sie zaprzeczenie teorii ewolucji i cofneliscie sie jesli nie do prekambru to conajmniej do czasow odleglych od dzisiejszych o kilka wiekow wstecz majac w mozgach jesien sredniowiecza.

Wracajac jeszcze do tolerancji - mi to kim Wy jestescie (ZAZNACZAM IZ TEN FRAGMENT TAK JAK CALA MOJA WYPOWIEDZ NIE DOTYCZY WSZYSTKICH - NIECH KAZDY OCENI CZY NALEZY DO TEJ GRUPY SPOLECZNEJ) nigdy nie przeszkadzalo do nawiazywania kulturalnej dyskusji na forum bo czlowieka nie ocenia sie po tym jak wyglada , itd. tylko po tym co ma w glowie , ale nie wymagajcie ode mnie zebym sie nie wkurwial jesli ktos kto ma male pojecie o matalu na mnie najezdza !
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

No no ... ja tu specjalnie na obiadzik do mamusi wpadam żeby na necie posiedzieć i forum poczytać bo w nowym mieszkanku jeszcze nie mam netu a tu takie jazdy ... nie ładnie :-D
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
arts
Forum Master
Kontakt:

Mimo iz Wasz styl dresiarski mi sie nie podoba ???????
:0 ale o co chodzi hahaa
dajscie sobie na wstrzymanie na swieta niewypada ... no moze za kilka dni od nowa jazda ale narazie dajcie spokuj ... :-P
norm4n
Nowy
Kontakt:

to nie ja zaczalem i to nie ja go obrazilem tylko on mnie :bardzozly:
Zablokowany

Wróć do „Corsa Klub”