Zamienniki oryginalnych alufelg
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Zamienniki oryginalnych alufelg
Mam pytanie od jakich samochodów pasuja felgi alu lub stalki do Corsy A . Co ewentualnie trzeba przerobić. Szukałem w archiwum ale nie znalazłem. Moze jakieś DEŁU aloco?
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
-
- Nowy
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=21514383 tutaj gościu pisze ze pasują te fele do renaulta ale cos mi nie pasi. Jak to jest z Vw i skodą W Vectrze miałem fele od Vw i było dobrze . Jakie jest dopuszczalne ET?
-
- Swój
- Kontakt:
Kolego jak słyszałeś że pasują ale nie wiesz od czego to nie pisz!!Piko pisze:pasują napewno od Tico, Lanosa, Matiza (13"), bo maja ten sam rozstaw srub i ET (49). sam mam stalowe felgi od lanosa
Od Matiza i Tico (pomijam że w tym drugim przypadku są 12) to nie pasują ani rozstawem śrub ani ET.
Jedynie Deawoo ale - Nexia, Lanos, Nubira (Leganza też ma inny rozstaw śrub).
I ŻADNA INNA MARKA SAMOCHODU !!
Boxer - gratuluje że miałeś w Vectrze fele od VW - nie trzęsło trochę ??
Rozstaw śrub się zgadza ale otwór centralny nie ten (Opel 56,1 - VW 57,1).
Generalnie - jeśli stalówka to tylko Deawoo, jeśli alu to po prostu 100/4 z pierścieniami centrującymi na 56,1.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
CTM#119
-
- Swój
- Kontakt:
.!markos pisze:nie chcialbym poprawiac mistrza, ale zdaje sie, ze felgi do opla maja otwor centralny 56.6mm a nie 56.1...
Dobrze Markos czujnym trza być - mój błąd
A Tobie Szwagier tylko sie wydawałoszwagier pisze: chcialem poprawic ze w Nubirze sa 15
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
CTM#119
-
- Nowy
- Kontakt:
Tam była tak mała różnica ze miałem robić pierścień ( pasek ) z blachy po browcu ale sie nie opylało - za dużo zegarmistrzowskiej roboty. BTW Nie trzęsło zresztą po krakowskich dziurach to i tak wszystko jedno a "skoro nie widać różnicy to poco przepłacać"Jedrus pisze:Piko pisze:pasują napewno od Tico, Lanosa, Matiza (13"), bo maja ten sam rozstaw srub i ET (49). sam mam stalowe felgi od lanosa
Boxer - gratuluje że miałeś w Vectrze fele od VW - nie trzęsło trochę ??
Rozstaw śrub się zgadza ale otwór centralny nie ten (Opel 56,1 - VW 57,1).
Generalnie - jeśli stalówka to tylko Deawoo, jeśli alu to po prostu 100/4 z pierścieniami centrującymi na 56,1.