Trzeszczy podczas skręcania
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Trzeszczy podczas skręcania
Mam problem: Przy skrecaniu w lewa strone od dwuch dni dochodzi do jakis dziwnych trzeszczen(trzeszczy z prawej strony) w kabinie wydaje sie ze to plastki nie wiem co to moze byc jutro chyba podjade do mechaniora. Prosze powiedzcie mi czego moge sie spodziewac.
dodam ze pojawinie sie trzeczczenia jakos w podobnym czasie jak przy cofaniu walnolem w krwaeznik i sie lekko wydech cofnol czy moze to byc to
dodam ze pojawinie sie trzeczczenia jakos w podobnym czasie jak przy cofaniu walnolem w krwaeznik i sie lekko wydech cofnol czy moze to byc to
..::CTM#117::..
-
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Po odglosach tez tak obstawiam ile moze wyniesc koszt naprawyGUMIS2000 pisze:moze cos zawadza o wydech
a moze poprostu łożysko sie sypneło
P.S. Zabawne jest ten post ktoś prosi o rade trzymajć wyciagnety środkowy palec w mym kierunku .................................
Sorki za avatarka poprawie sie

..::CTM#117::..
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
Re: Trzeszczy podczas skręcania
bardzo dziękujemy za odpowiedź na temat z 2004 roku, każdy na pewno czekał te 7 lat na informację od Ciebie i chórem Tobie BARDZO DZIĘKUJEMYziemny pisze:przekladnia kierownicza 500zl plus 300zl wymiana razem 800 zl

- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: Trzeszczy podczas skręcania
ziemny ale odkopałeś kotleta
Skąd masz te ceny

Skąd masz te ceny
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.