Modlin 1 maja - spotkanie CTM
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nie przesadzaj - pozatym startujesz w klasie ktora pozno startuje - zreszta nie wazne, jest to Twoj indywidualny wybor...zrobisz co uwazasz za sluszne...REN pisze:ja bede stac caly dzien na parkingu dla zawodnikow, przygotowanie samochodu trwa
...hymm wiec mi to bezroznicy(tak wiem powtarzam sie) ja ze swojej strony moge zaoferowac to ze ten sektor bedzie jesli bedzie chociarz z 10-15 autek...dobra trzeba jeszcze ustaic kto bierze grila a kto miecho wegiel itd

corsa A & Audi S3

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
dawaj na parking dla klubu na II parking sobie mozna pojsc przecierz...placic 30zl tylko za te postoisz przy combolocie...endo pisze:Qomo, wyslalem Ci juz maila. Ja tez dostosuje sie do wiekszosci, ale wolalbym wjechac na parking dla scigantow jesli to jest +30zl.
PS. Qrde, nie wiem czy Wam tez, ale mi ostatnio to forum wczytuje mi sie raz na 3 godziny..
z forum ja tez mam problemy oraz na mejla odpisalem

a i jeszcze jedno zaczrpniete z forum streetracing:
<b>Dla zorganizowanych i zatwierdzonych przez SSS klubów zniżki na wjeżdzie.
</B> to chyba powinno jakos zachecic...
corsa A & Audi S3

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
moze mam jakies dziury w pamieci i bark poczucia czasu ale z tego co pamietam to na ostatnim modlinie, wdety kiedy latalem robic fotki chlopaka ktorzy startowali w innych klasach, siedziales sobie dosc dlugo nakrzeselku przy smaochodzie czekajac na start...to bylo przynajniej e 2-3 godziny - a kiedy przyjechalem na samym poczatku Twoj samochod byl juz cakowicie ogolocony z tych zebdnych 70 kg...REN pisze:qomo: startowalem 6 razy i wiem z czym to sie je, uwierz mi ze nawet startujac w klasie turbo jest malo czasu
corsa A & Audi S3

-
- Forum Master
- Kontakt:
no daj spokuj.. jak Ren zechce to sam porzyjedzieqomo pisze:moze mam jakies dziury w pamieci i bark poczucia czasu ale z tego co pamietam to na ostatnim modlinie, wdety kiedy latalem robic fotki chlopaka ktorzy startowali w innych klasach, siedziales sobie dosc dlugo nakrzeselku przy smaochodzie czekajac na start...to bylo przynajniej e 2-3 godziny - a kiedy przyjechalem na samym poczatku Twoj samochod byl juz cakowicie ogolocony z tych zebdnych 70 kg...REN pisze:qomo: startowalem 6 razy i wiem z czym to sie je, uwierz mi ze nawet startujac w klasie turbo jest malo czasu

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Bardzo prosze o nie wprowadzanie nerwowej atmosfery w posta o dośc ważnej sprawie bo szkoda go blokować. Jak masz qomo coś do REN'a to albo priva pisz ale w innym mniej ważnym poście żeby go można było bez problemu blokować 

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
jesli sie wpiszesz do mnie to bedzie 10 osob...wiec na bank bedzie sketor i na bank bedziemy wiedziec gdzie stoisz wiec zapraszam!!!Feliks pisze:Dobra na koniec jak juz ustalicie to dajcie oficjalna wiadomosc gdzie bedziemy stali itd . Nie chcialbym przejechac pol Polski i potem zaparkowac 5km od lotniska :> albo tak ze nikogo z was nie spotkam.
dobra juz sie poprawaim

corsa A & Audi S3

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
walassnieo to mi chdzilo bo z sss jakos nie odpisuja na mejle...REN pisze:samochody ktore sie scigaja po przejsciu badania technicznego pozostaja na parkingu dla startujacych
po za tym nie wyobrazam sobie sytuacji jak po przygotowaniu samochodu zostawiam wszystko i jade na drugi parking
corsa A & Audi S3

- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
qomo może zrób liste tak jak w temacie 'lepki ctm' i wszyscy będziemy wiedzieć kto przyjedzie.qomo pisze:Feliks pisze:Hmmm wiec musi byc tez drugi qomo ktory odebral kilka dni temu mojego maila ze zgloszeniem . On pewnie juz mnie ma na swojej liscie
oł fak...hymm mozesz jeszcze rz podeslac?? pierwsza lista jak byla robiona zaginelasorki wielkie...
A co do tego gdzie mamy zaparkować to dostosuje się do większości klubu ctm.
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
wiekszosc na pewno bedzie na parkingu dla klubow...
lisa tych ktorzy zglosili swoja obecnosc na parkingu dla klubu:
Qomo
Pirat|(po 14)
Aro83
Pooh
Scotty
Michal
Criters(+1)*
Endo
Arts
CZESTER
Felix
Basista(+3)*
Juhol(+1)*
Lechu
Marog
WA 15055
Graba
Czarnuch
Hiv
Zgubek
Szwagier + Piko
Ucho(niestety nie bedzie
)
car.ol
m&m
Proszak
* - auta towarzyszace

lisa tych ktorzy zglosili swoja obecnosc na parkingu dla klubu:
Qomo
Pirat|(po 14)
Aro83
Pooh
Scotty
Michal
Criters(+1)*
Endo
Arts
CZESTER
Felix
Basista(+3)*
Juhol(+1)*
Lechu
Marog
WA 15055
Graba
Czarnuch
Hiv
Zgubek
Szwagier + Piko
Ucho(niestety nie bedzie

car.ol
m&m
Proszak
* - auta towarzyszace

Ostatnio zmieniony 29 kwie 2004, o 22:58 przez qomo, łącznie zmieniany 23 razy.
corsa A & Audi S3

-
- Nowy
- Kontakt:
Ja napewno przez kraków bede pewnie jechał więc mozemy sie gdzieś pewnie ustawic tylko oby mi się udało zrobić sprzęta do 1 maja:) a tak poza tym to nie wiem czy Prezes sie wypowiadał odnośnie Modlina czy nie ale jakos go na liscie "straceńców" (czyt. zapaleńców) nie widzem ?????????? co to za zlocik klubowy bez Prezesa???? Sirako moze Ty coś więcej wiesz na ten temat???????
Pozdrowienia przesyła Criters
-
- Swój
- Kontakt:
jesli mowa o prezesie RENIQ to on bedzie na parkingu dla deptajacyh w pedal gazu hehehe.
a co do ustawki to mozna powiedziec jezeli oboje poejdziemy to na pewno sie ustawimy, bo razem tak jak mowie razniej i bezpieczniej...
ja miusze przedni zderzak pomalowac bo takim syfem nie pojade bo zblanil bym sie!
a co do ustawki to mozna powiedziec jezeli oboje poejdziemy to na pewno sie ustawimy, bo razem tak jak mowie razniej i bezpieczniej...
ja miusze przedni zderzak pomalowac bo takim syfem nie pojade bo zblanil bym sie!
Ostatnio zmieniony 25 mar 2004, o 23:08 przez shreek, łącznie zmieniany 1 raz.