Corsa 1.0 12v i GAZ...

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
muchas
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Corsa 1.0 12v i GAZ...

Post autor: muchas »

Witam wszystkich

mam pytanko czy ktos z was ma moze zagazowana corse B chodzi mi konkretnie o silnik 1.0 12v czy to sie wogoole nadaje pod GAZ... ??

Ps. jutro wrzuce fotki to sobie zobaczycie jak tir czytaj DAF skasowal mi corse :(

Ale nie ma tego zlego co by na nowsze nie wyszlo wiec Panowie szukam corsy B ('97;'98 ) najchetniej 1,2 (16V) lub 1,4 (16V) co do 1,0 (12V) hmmm sam nie wiem...

Oto i foty...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
.::muchas::.
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

ma sie rozumiec ze to nie byla twoja wina ?? :-?

co do tej corsy to koles z poznania na allegro ma corse 1.4 16v kolor czarny itd.itd. cena okolo 21 Tys jesli stan taki jaki jest napisany to czemu nie .... :grin:
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
muchas
Świeżak
Kontakt:

osman14 pisze:ma sie rozumiec ze to nie byla twoja wina ?? :-?
Wina nie moja... sytuacja most grota... zjazd na ul. Jagiellonska... nagle koles jadacy przede mna (fiat palio) zaczyna hamowac (az mu sie spod kol dymilo...) no wiec ja tez uruchomilem swoja hamownie... ufff zdazylem jakis metr od pali Corsa zatrzymala sie... szybki look we wsteczne... a tam nic tylko napis DAF (jak sie okazalo z naczepa.. malo tego na californijskich numerach CAL .....) no wiec juz w tym momencie wiedzialem ze wypada sie tylko mocno zaprzec i ... boom i w ten sposoob DAF skasowal mi tyl (hak przejal bardzo duzo uderzenia konstrukcja nosna kaput) no i zepchnal mnie pedem na stojace palio.... koniec historii :-D
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

CHESTER pisze: Auto naprawde bezawaryjnie, do tego samochod po prostu zostal stworzony do wysokich obr. (3 garowy silnik), te inne silniki nie prejawiaja juz takiej sympati do wysokich obrotow
moj bardzo lubi wysokie obroty z tego co mi wiadomo :-P
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

nie wiem czy dobrze widzę, ale możesz mi powiedzieć skad masz taką dziurę w prawym progu?? Czy źle widzę?
muchas
Świeżak
Kontakt:

UcHO pisze:nie wiem czy dobrze widzę, ale możesz mi powiedzieć skad masz taką dziurę w prawym progu?? Czy źle widzę?

napewno dobrze widzisz...

fakt wiek powoli ja zjadal... a zaczal od progoow
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”