Tuning gust CTM???????
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
boxer
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Tuning gust CTM???????
Mam pytanie Co to jest dobry tuning wg. was ? Czesto jest tak ze ktoś zapodaje do swojego samochodu bajery dlatego ze mu sie podobaja bo np. na droższe nie ma kasy. Chciałbym sie dowiedzieć czy CTM wypracował jakiś wzorzec tuningu specyficzny dla klubu. Wiem ze zaraz napiszecie ze tuning to kwestia gustu- owszem macie racje. Ponawiam pytanie Co to jest dobry tuning wg. was? Jezeli mozecie zapodać jakiekolwiek foty z interku to bardzo prosze bo wtedy bedzie wiadomo oco chodzi.
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
napiszemy zaraz, ze temat jest kompletnie bez sensu, poniewaz wszystko zostalo juz srednio zgrabnie ujete w 2 zablokowanych tematach.. wyglada na to, ze nie czytales dokladnie ani jednego ani drugiego i ze przyczepiasz sie po raz kolejny do zawartosci portfela.
i nie, ctm nie wypracowal zadnego wzorca tuningu, bo jak widziales "dyskusja" byla dosc zazarta i padlo mnostwo srednio fajnych epitetow pod adresem roznych uzytkownikow forum. nie widzialem tam jakiejs jednoglosnej opinii na temat tego "co ladne, a co nie". a ty?
odsylam do zablokowanych tematow i zycze milej lektury.
ps.: pozostaje tylko czekac, az znowu ktos obrazi sie za "komunistyczna cenzure"
i nie, ctm nie wypracowal zadnego wzorca tuningu, bo jak widziales "dyskusja" byla dosc zazarta i padlo mnostwo srednio fajnych epitetow pod adresem roznych uzytkownikow forum. nie widzialem tam jakiejs jednoglosnej opinii na temat tego "co ladne, a co nie". a ty?
odsylam do zablokowanych tematow i zycze milej lektury.
ps.: pozostaje tylko czekac, az znowu ktos obrazi sie za "komunistyczna cenzure"

-
boxer
- Nowy
- Kontakt:
Mam nadzieje ze nic sie nie zacznie bo to nie jest zadna prowokacja i nijak sie ma do zablokowanych tematów9 BTW Markos - czytałem je.)shreek pisze:ja powiem tylko ze hehehhe znowu sie zacznie zaraz
i to jest właściwa odpowiedź na zadany temat Shreeq może jakis pikczershreek pisze: ja lubie cichociemnie autka
Chodzi oto zeby każdy mógł sie wypowiedzieć na temat swojego gustu tzn. zapodać jakieś foto i powiedzieć co myśli o tym samochodzie co mu sie podoba a co nie- co by jeszcze zmienił. Moze proponuje zeby na temat konkretnego auta wypowiedział sie tylko ten który je przedstawia bez zadnych komentarzy ze strony innych bo znowu bedzie tak jak w tamtych tematach. ( ja zaraz coś tam znajde)

-
boxer
- Nowy
- Kontakt:
Markos dlaczego ty człowieku mnie prześladujesz??????? Nie chcesz to nie pisz . Człowieku sam prowokujesz do takich tematów jak te zablokowane a potem sie dziwicie ze atmosfera sie psuje. Jak nikt nie napisze to temat upadnie i dobrze. Błagam ci nie pisz w tematach które ja zaczynam.Dziękuje z góry -wdzięczny boxer!markos pisze:jesli do tej pory nie zauwazyles bezsensu tego tematu.. to masz problem

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ja? ciebie? nieeee. zdawalo ci sie. cierpisz poprostu na pewna dolegliwosc zwana nadprodukcja dziwnych tematow. jak widac po kolejnym zablokowanym - nie tylko mnie to drazniboxer pisze:Markos dlaczego ty człowieku mnie prześladujesz???????
zdaje sie, ze forum wlasnie do tego sluzyboxer pisze:Nie chcesz to nie pisz.
nie przypominam sobie zadnej prowokacji. mysle, ze kolejny temat, w ktorym zacznie sie dyskutowac o gustach raczej nie ma szans na cieple przyjecie.. na upartego mozna go nawet potraktowac jako swego rodzaju prowokacje do wywolanie kolejnej bitwy pt. "bo renowi nie podoba sie biale combo, w ktorym ktos niechcacy urwal pol ryja". jak myslisz?boxer pisze:Człowieku sam prowokujesz do takich tematów jak te zablokowane a potem sie dziwicie ze atmosfera sie psuje.
ps.jeden: swoim podpisem pokazales na co cie stac
ps.dwa: cholera.. mialem sie juz nie odzywac - nawet wywolany do tablicy.... fak.. zlamalem swoje postanowienie.
obiecuje, ze nie wpisze sie juz w zadnym twoim temacie, deal?

-
boxer
- Nowy
- Kontakt:
No nareszcie gadasz jak człowiek deal. BTW ten sam temat zapodałem na forum VU i okazuje sie ze tam sie przyjelo. A czy forum nie służy przypadkiem do tego zeby na nim pisać - nawet dziwne tematy? Ile razy można słuchać o gwintowanej zawiesze, amorkach i innych pierdołach. Osobiście jak mnie jakiś temat nie interesuje to nie odpisuje i tyle. Moze zróbmy liste tematów dostepnych /zabronionych na forum CTM bo nie chce znowu popełnić gafy. Pozdrawiam markos!

-
boxer
- Nowy
- Kontakt:
Najśmieszniejsze jest to ze 2=3 To jest blacky-blue sieraka opis metamorfozy na http://www.corsa-a.pl. Tak wyglądała jego korsiana przed wzięciem jej w obroty.Mi sie zajebiście podobashreek pisze: ta czarna furka bodajze numer 3 ma tylko zawieche nie obnizona i to psuje wzystko ale coz moje zboczenie....