cos w okolicach Wawy..
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Dzisiaj udało nam się na szybko zorganizować mały spocik na terenie Legionowa. Frekwencja, to czterech klubowiczów:
Gość Endo, Aro83, Qomo, Pirat
Było bardzo wesoło i sympatycznie... więcej takich miłych chwil w gronie CTM Jak dla mnie te święta były bardzo udane
pozdrawiam
... i kilka fotek (dzięki Endo) ...
[/img]
Gość Endo, Aro83, Qomo, Pirat
Było bardzo wesoło i sympatycznie... więcej takich miłych chwil w gronie CTM Jak dla mnie te święta były bardzo udane
pozdrawiam
... i kilka fotek (dzięki Endo) ...
[/img]
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
UcHO pisze:qomo: jaki Ty masz rozmiarek, bo ja niedługo będe zmieniał fele więc opony będą mi nie potrzebne więc się dogadamy, a bieżnik mam bardzo dobry, nie wiem chyba jakoś słabo jeżdżę że od zeszłego czerwca prawie nic z nich nie ubyło... Masz 13 z jeśli się nie mylę?
tak 13" no to czelkam na info najlepiej jakos tak po modlinie
corsa A & Audi S3
-
- Świeżak
- Kontakt:
ODNOWIŁEMarts pisze:to co ty zrobiles z ta Corsa ???? :0
nie no, w końcu dałem sobie na wstrzymanie i zrobił to profesjonalistazgubek pisze:Jak to co przeciez sam mial lakierowac hehe Az jestem ciekaw jaki efekt.Za tydzien sie chyba pochwalisz
a długo bo nazwijmy to "pertraktowałem" warunki(czytaj: cenę) z lakiernikiem no ale w koncu się dogadaliśmy: obmalował mi cały samochód(zewnątrz i wewnątrz) za ... 500 zł a wzamian za to umieści swoją reklamę na cienklaku którego będe szykował na kjs'y
no pewnie, że się za tydzień pochwalę, a jacha
cooooooooorsaaaaaaaaaaaaaaaaa...A 1.2
-
- Świeżak
- Kontakt:
przede wszystkim była robiona blacharka: błotniki(przód/tył), pas przedni, drzwi, podłoga, tylnia klapa, maska...qomo pisze:a zminiales kolor?? czy robiles jakas blacharke?
koloru nie zmieniałem-przed samym wstawieniem do lakiernika zapadła decyzja o sprzedaży corsy(tak, tak, niestety ) więc nie było sensu zwiększać kosztów
a co do golfa - wygląda "trochę" jak ... BATMOBIL
cooooooooorsaaaaaaaaaaaaaaaaa...A 1.2