Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nie żebym chciał wpakować to do siebie, ale ostatnio mnie to zaciekawiło gdy zobaczyłem vectre A i po raz drugi Corse B z takimi światłami (tak na szybciora jak wyglądają)
i pytanie. czy skoro lampy z podobnymi środkami widziałem w Astrze,Vectrze i Corsie to robi je jakać firma czy rzczej te środki są z jakiegoś furaka i pakowane w różne autka. Oczywiście może to są tylko soczewki ale nie zmienia faktu, że są.Viki i Corse widziałem na legnickich numerach jadąc do i wracając z budy.[/img]
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2004, o 11:50 przez AdamXXL, łącznie zmieniany 1 raz.
Tym zajmują się firmy- przerabiają cały klosz lub też niektórzy magicy sami to robią - ale jest to nie zgodne z prawem- jak zresztą wiesz. U mnie w Poznaniu zajmuje się się tym kilka osób. Nawet jest maluch na soczewkowych ksenonach.
Mój znajomy ma zrobione to tak- ma fiata bravo- zwykłe lampy- kupił lampy soczewkowe od fiata marei, które są prawie identyczne i założył do tego przetwornice i żarówy. Ceny takich przeróbek 800-1000zł.
a astra jest z lodzi, a konkretnie ze zgierza. na @ moge wyslac foto jeszcze jak sie auto prezetuje i poszukaj go na jakis lodzkich tuning forach na fotum.tuning.pl jest chyba gt lodz i http://www.tuningklublodz.pl lub http://www.tkl.pl jesli to dziala
ARTS mowisz powaznie bo ja w necie raz dosrwałem
fime we francji co sie chwaliła ze ma xenony do wszsykiego . robia
na zamowienie i maja piewry o dopuszczeniu i ogolnie wszystko ponga jak nalezy .
tylko cena nie ta co u ciebie bo do mojego combo 5 tys zl
czyli komplet 10 tys
P.S. za tyle to mozna swapa zrobić
Napisalem ze mam "jeszcze nie mam " te ciemne reflektorki z gladkim szklem, i to jest cena za cala instalke na gotowo, czyli bi-xenon, cena to 1800 zl jak ktos by byl zainteresowany to moge wygrzebac namiary jak mi sie troszke grosza odlozy to kto wie