Zderzak do Corsy B :)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Bzyku
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Zderzak do Corsy B :)
Potrzebuje takiego zderzaczka
tanio najlepiej
. Jakieś namiary może?? Robi też go Caraccept chyba bardzo podobny..

Opel Vectra A 1.8i 8V
Vectra Unlimited #009
Vectra Unlimited #009
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
he he stara śpiewka
ogólnie tez zderzaczek uważam całkiem całkiem. Ale progi i tył Carzone do du.. na maxa.
dwa ładne autka (trochę przesadził z naciąganiem maski
)

ogólnie tez zderzaczek uważam całkiem całkiem. Ale progi i tył Carzone do du.. na maxa.
dwa ładne autka (trochę przesadził z naciąganiem maski

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Eeeejjj mi tez sie nawet podoba ten zderzaczek, szczegolnie na tej czarnej Corsiawce. Rzeczywiscie ladniej sie prezentuje na obnizonym autku. No i tak jak Adam powiedzial, tyl i progi od Carzone sa beee.
Ostatnio jakos ciezko o nowy wzor zderzaka do B. Albo RS, albo jakis Monster, albo Zender, albo Basistowy. Hm... poki co do mnie chyba RS najbardziej przemawia. Chociaz jak sie przyjzalem na Wasze furki w Modlinie, to tak troche dziwnie wyglada RS z boku bo jest taki dziwnie odchylony...
pozdrawiam
Ostatnio jakos ciezko o nowy wzor zderzaka do B. Albo RS, albo jakis Monster, albo Zender, albo Basistowy. Hm... poki co do mnie chyba RS najbardziej przemawia. Chociaz jak sie przyjzalem na Wasze furki w Modlinie, to tak troche dziwnie wyglada RS z boku bo jest taki dziwnie odchylony...
pozdrawiam
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
a co z zapasem? przypiety na pasy do klatki jak w rajdowkach? czy jak?!markos pisze:trzeba pomyslec samemu, ja juz pomysl mampirat pisze:Ostatnio jakos ciezko o nowy wzor zderzaka do B. Albo RS, albo jakis Monster, albo Zender, albo Basistowy.![]()
mialem zostac stockowy, ale moze kiedys.. cos...
a tymczasem zmodyfikuje miejsce montazu akumulatora
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
najstarsi medrcy tego nie wiedzapirat pisze:a co z zapasem? przypiety na pasy do klatki jak w rajdowkach? czy jak?
a ja sam jeszcze nie wymyslilem..
a swoja droga klatka chodzi mi po glowie.. nawet jest taka jedna mocno rozbudowana do sprzedania, ale nie bardzo wiem jak kolega mialby ja wyciac z samochodu, bo jest spwana a nie skrecana..
a widzisz.. ja wyjalem zapas i pierwszego dnia jazdy bez zapasu po wyjsciu z pracy zastalem oponke bez grama powietrza..Hiv pisze:Po co komu zapas...

-
shreek
- Swój
- Kontakt:
nie nie markos daj luz wycinana klatka to tak jakbys se noz na sztorc na kierownice zamontowal nawet nie wiesz kiedy jakas belka ci odwinie w najmniej spodziewanym momencie....
pozatym dobra klatka jest robiona pod auto jest robiona wlasnie juz w nim.... wiec warto te 2,3 stowki dolozyc zeby miec profi klatke...
pozatym dobra klatka jest robiona pod auto jest robiona wlasnie juz w nim.... wiec warto te 2,3 stowki dolozyc zeby miec profi klatke...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ja wiem jak sie robi dobra klatkeshreek pisze:pozatym dobra klatka jest robiona pod auto jest robiona wlasnie juz w nim.... wiec warto te 2,3 stowki dolozyc zeby miec profi klatke...
co do tego wycinania tak tylko glosno myslalem..
do profi klatki to trzeba dolozyc nie 2-3 stowki, tylko raczej cos ok 1-1.5kpln.. bede za jakis czas czegos szukal, zobacze za ile i kto co moze zrobic. nie chce hardkorowej klatki, przez ktora juz absolutnie nic nie bede mogl przewiezc w samochodzie, a sam bede ledwo do niego wsiadal..

- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
A propos przegladow, to mam nadzieje, ze u nas tez zachowane beda takie standardy jak na zachodzie. Bardzo nie podoba mi sie jezdzenie na przeglad z samym dowodem do podbicia, bo czasem naprawde cos nie gra i auto spokojnie jezdzi po polskich drogach. "Fachowiec" podbija dowod bez najmniejszej odpowiedzialnosci i to jest karygodne.
2 lata temu mialem okazje przekonac sie, jak wyglada APK w Holandii. Sam przeglad to sprawa jakby tradycyjna, lecz badania sa bardziej szczegolowe. Ciekawostka dla mnie byl przyjazd komisji, czy czegos w tym rodzaju. Grupka ludzi przyjechala ocenic prace stacji kontroli. Wylosowali sobie zupelnie przypadkowo auto, ktore przechodzilo badanie techniczne.
Akurat trafilo na przyczepe mojego Taty. to, ze badali takie podzespolu jak hamulce, cisnienie, oolny stan techniczny, to normalne. Ale jak zobaczylem ludzi biegajacych wokol pojazdu z linijkami w rechach i sprawdzajacy czy poprzeczki wysuniete sa na odp. szerokosc, to mnie juz zaskoczyli.
Jesli cos by bylo nie tak, to konsekwencje poniosla by stacja obslugi. i to jest staranna praca a nie zwykle podbijanie dowodow.
Tutaj widac troske o bezpieczenstwo obywateli, a nie afiszowanei sie 50 km/h w miescie, co jest widoczne a tak naprawde ma mniejsze znaczenie niz w/w.
pozdrawiam i sorry za ot
2 lata temu mialem okazje przekonac sie, jak wyglada APK w Holandii. Sam przeglad to sprawa jakby tradycyjna, lecz badania sa bardziej szczegolowe. Ciekawostka dla mnie byl przyjazd komisji, czy czegos w tym rodzaju. Grupka ludzi przyjechala ocenic prace stacji kontroli. Wylosowali sobie zupelnie przypadkowo auto, ktore przechodzilo badanie techniczne.
Akurat trafilo na przyczepe mojego Taty. to, ze badali takie podzespolu jak hamulce, cisnienie, oolny stan techniczny, to normalne. Ale jak zobaczylem ludzi biegajacych wokol pojazdu z linijkami w rechach i sprawdzajacy czy poprzeczki wysuniete sa na odp. szerokosc, to mnie juz zaskoczyli.
Jesli cos by bylo nie tak, to konsekwencje poniosla by stacja obslugi. i to jest staranna praca a nie zwykle podbijanie dowodow.
Tutaj widac troske o bezpieczenstwo obywateli, a nie afiszowanei sie 50 km/h w miescie, co jest widoczne a tak naprawde ma mniejsze znaczenie niz w/w.
pozdrawiam i sorry za ot
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Ponieważ ten temat jest najbliższy moim poszukiwaniom, więc podepnę się pod niego ze swoim problemem. Poszukuję dokładki do przedniego zderzaka do corsy b po liftingu, najchętniej widziany wzór steinmetz, chociaż interesuje mnie wszytko prócz RS. Poszukałem na allegro ale nic sensownego nie znalazłem, w Łodzi znalazłem wzór Irmschera ale do corsy przed liftingiem
będę wdzięczny za jakiekolwiek namiary.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
czyli taka jak masz w awatarku. na allegro była coś koło 170zł dokładeczka więc dostępna jest. Też choruje na taką, od dawna, ale do modelu przed liftem
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
chyba niedługo przestaniesz chorowaćAdamXXL pisze:choruje na taką, od dawna, ale do modelu przed liftem
Ps. Czy to nie Twoje ogłoszenie dotyczące felg jest na forum tigry ??
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
tak jak znajde jakieś 15 to sprzedaje swoje-=m&m=- pisze: Ps. Czy to nie Twoje ogłoszenie dotyczące felg jest na forum tigry ??
ps. jak masz jakiś namiar to podeślij może jak znajdę czas..