Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kurna !!!!!!!!!1shrek nie szrek! ma oznaczac brzydactwo a nie jakis wyraz dzwiekonasladowczy no
policji si enie boje tylko wiem co moga przyglupy ktorym zazrosci sciska posladki !!!!!!!!!!!!
shreek pisze:kurna !!!!!!!!!1shrek nie szrek! ma oznaczac brzydactwo a nie jakis wyraz dzwiekonasladowczy no
policji si enie boje tylko wiem co moga przyglupy ktorym zazrosci sciska posladki !!!!!!!!!!!!
takie zycie ...gdybym tak do nich podchodzil to bym chodzil na piechote
EDIT: Fotki od pirata ida na serwer...link bedzie jutro
Hiv pisze:Heh... szwagier co to za piko a awartku???
eeeeeeee Piko to moj brat rodzony,ktory byl ze mna
dlaczego zawsze NASZA!! corsa jest kojarzona tylko z Szwagrem?
czuje sie taki niezauwazony
Eeee...kto kojarzy tem kojarzy...ja zawsze ja kojaze z zajebista ekipa.Pozdro i nie moge si doczekac nastepnego spotkanka.P.S.Szwagier karkowka w tym roku byla lepsza,pomimi ze mnie nawalal zab to wsunalem co moje
Szwagier pisze:
eeeeeeee Piko to moj brat rodzony,ktory byl ze mna
dlaczego zawsze NASZA!! corsa jest kojarzona tylko z Szwagrem?
Eeee...kto kojarzy tem kojarzy...ja zawsze ja kojaze z zajebista ekipa.Pozdro i nie moge si doczekac nastepnego spotkanka.P.S.Szwagier karkowka w tym roku byla lepsza,pomimi ze mnie nawalal zab to wsunalem co moje
baaaa pewnie ze lepsza,ostatni kawaleczek specjalnie zostal dla Ciebie-odjalem sobie od ust .Nastepnym razem bierzemy wieksza ekipe
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
pirat pisze:
No nastepnym razem, ja tez sie pisze na balety z Wami
usmiechniesz sie ladnie do mnie i odezwiesz czasem przez Skype'a to moze Cie wezmiemy ,szkoda ze musiales tak szybko znikac
Hehe... 3mam Cie za slowo
a co do czasu, to i tak sie ciesze, ze bylem do 16:30 a nie do 12 jak mialo byc wczesniej. A i tak o tej porze juz bylem tak spaloty, ze mi dynia parowala
Piko pisze:dlaczego zawsze NASZA!! corsa jest kojarzona tylko z Szwagrem?
shreek pisze:piko mmistrzu widocznie nie dajesz sie zauwazyc - zadko sie wypowiadasz...
rzadko bo w sumie nie znam sie na tyle na furach zeby duzo pisac, ale w koncu jestem tu juz ponad rok i duuuuuuzio czytam i obserwuje
zgubek pisze:
noooo "podoba mnie sie to". dzieki, milo uslyszec i oczywiscie nawzajem
pirat pisze:Ja Cie tez skojarzylem przeciez Piko
fajnie bylo sie poczuc zauwazonym dzieki
JeSt JeDnA RzEcZ DLa KtÓrEj WaRtO ŻyĆ - cTm - i NiE ZMiENiA SiĘ NiC
Witam:
Jestem nowy zalogowalem sie na wasze forum poniewarz macie extra autka i panuje tu swietna atmoosferA JA BYLEM W MODLINIE Zielona seryjna Corsa B podstawilem sie kolo was ale chyba nikt niezauwazyl:( na szybach naklejki OPEL KLUB POLSKA
IMPRA OK AUTKA OK POZDRO!!!!!
FilipTeodorek pisze:Witam:
Jestem nowy zalogowalem sie na wasze forum poniewarz macie extra autka i panuje tu swietna atmoosferA JA BYLEM W MODLINIE Zielona seryjna Corsa B podstawilem sie kolo was ale chyba nikt niezauwazyl:( na szybach naklejki OPEL KLUB POLSKA
IMPRA OK AUTKA OK POZDRO!!!!!
stsalismy w dwocjh miejscach...kurde nie kojarze...trzeba bylo podejsc i zagadac