ee tam...na przegladzie mowili ze dobrze mam ustawione swiatlaAro83 pisze:kurde, Qomo, ale dajesz po oczach
Modlin- zdjęcia
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
yyyy... bo ja bym chcial tylko dodac, ze to byl niewinny zart...yyy... sie kurde przerazilemOj Pirat, zadarles z mafia.. Niedlugo zobaczysz jaka wykladzine ma Arts w bagazniku
Ja jestem raczej chudzinka, wiec pewnie wszedlbym kolo tej tuby, ale wiesz "wozenie do lasu wyszlo z mody, za duzo wachy sie spala"Tuba troszke zajmuje miejsca w bagazniku wiec trzeba bedzie troche pocwiartowac zeby sie zmiescil do bagaznika
pozdrawiam eh... wesolo z Wami
[quote="kyniek]oj tam zmiesci sie a jak cos do powiedz ja nie mam tuby to podjade z Toba hi hi oj chopaki chopaki jestescie spoko tyscy[/quote]
och Ty brutusie
-
- Świeżak
- Kontakt:
Chciałbym skorzystać z tego tematu i tutaj przekazać kolegom spóżnione przeprosiny za Modlin.Podjechałem do was i zaraz potem odjechałem....Chodzi o to że przegladam forum ale nie zabieram głosu w dyskusjach,więc pomimo że chciałem w póżniejszym terminie spróbować zagadać,znalazłem grupę z Poznania którą osierociłem swoim spóźnionym wyjazdem (laczek w nowo założonej oponie o 3 w nocy) i tam się zaraz udałem-póżniej po zajęciu miejsc na trybunie już było za późno i dopiero przy wyjeździe widziałem kilku kolegów klubowiczów.Tak wiec jeszcze raz przepraszam za swój ostarcyzm i obiecuję poprawę we wrześniu a jeśli zawitacie to i w Poznaniu.Pozdrowienia dla wszystkich!
Got bless tuning&street racing
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
no wlasnie to ja Ciebie puszczalem przy wyjezdzie i zdziwilem sie,bo skojarzylem Corse a nie widzialem Ciebie wczesniej na parkingu.Nastepnym razem prosze sie nie wstydzic i szukac klubuZdz Corsa Black pisze:Chciałbym skorzystać z tego tematu i tutaj przekazać kolegom spóżnione przeprosiny za Modlin.Podjechałem do was i zaraz potem odjechałem....Chodzi o to że przegladam forum ale nie zabieram głosu w dyskusjach,więc pomimo że chciałem w póżniejszym terminie spróbować zagadać,znalazłem grupę z Poznania którą osierociłem swoim spóźnionym wyjazdem (laczek w nowo założonej oponie o 3 w nocy) i tam się zaraz udałem-póżniej po zajęciu miejsc na trybunie już było za późno i dopiero przy wyjeździe widziałem kilku kolegów klubowiczów.Tak wiec jeszcze raz przepraszam za swój ostarcyzm i obiecuję poprawę we wrześniu a jeśli zawitacie to i w Poznaniu.Pozdrowienia dla wszystkich!
Arts a Ci chyba nastukam w nastepny piatek za te zdjecia,co ciezko wrzucic na serwerek I to Ty zobaczysz moja wykladzine i dostaniesz "zapaleczka" po plecach (patrze ze Ty tak szybko zdjecia wrzucasz jak ja zmienialem klape )
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
wow, ale mnie wyrozniles z moja nadmuchana corsa
A Balt zaprezentowal zimny lokiec Fajne te foty i Twoja furka bardzo fajnie wyszla na jednym zdjeciu z nowymi swiatelkami, yammi
A Balt zaprezentowal zimny lokiec Fajne te foty i Twoja furka bardzo fajnie wyszla na jednym zdjeciu z nowymi swiatelkami, yammi
teraz to juz napewno kazdy bedzie wiedzial kto to Piko..arts pisze:Piko teraz bedziesz kojazony
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ja mam Ciebie nawet nagranego,do filmiku sie zalapalesZdz Corsa Black pisze:Chciałbym skorzystać z tego tematu i tutaj przekazać kolegom spóżnione przeprosiny za Modlin.Podjechałem do was i zaraz potem odjechałem....Chodzi o to że przegladam forum ale nie zabieram głosu w dyskusjach,więc pomimo że chciałem w póżniejszym terminie spróbować zagadać,znalazłem grupę z Poznania którą osierociłem swoim spóźnionym wyjazdem (laczek w nowo założonej oponie o 3 w nocy) i tam się zaraz udałem-póżniej po zajęciu miejsc na trybunie już było za późno i dopiero przy wyjeździe widziałem kilku kolegów klubowiczów.Tak wiec jeszcze raz przepraszam za swój ostarcyzm i obiecuję poprawę we wrześniu a jeśli zawitacie to i w Poznaniu.Pozdrowienia dla wszystkich!