Przyponiało mi się że jakieś 2 tygodnie temu znalazłem koło fotela pasażera żaróweczke 12v 10W oznaczenie K5618-n6u. Nie mam pojęcia skąd ona może pochodzić (napewno z Corsy bo żarówek nie wożę
Czekam na ewentualne sugestie...
Sprawdziłem sobie światła i wszystko gra. Poza tym skąd ona by mogła się wziąść koło fotela kierowcy. Żarówka ma 4cm długości i 1 cm średnicy. Zresztą autko jeździ i to chyba najważniejsze.AdamXXL pisze:o ile pamiętam 10W to tylnia od świateł drogowych. wewnątrz raczej są słabsze
niezla babka -do kosciolaczarnuch pisze:ja w miejscu gdzie najczesciej umieszcza sie wizerunek sw. Krzysztofa itp znalazlem tez ciekawy talizman a byla to prezerwatywa..naszczescie nie zuzyta. co ciekawe kobieta od ktorej kupilem auto miala nim podobno jezdzic tylko do kosciolaheh pobozna babka

Kurbat pisze:moja corsiara nie jest jeszcze taka stara wiec marek w niej nie bedzie ale...raz jak oddalem ja na serwis to wrocila do mnie bez zapalniczki :0 (a mieli wywazyc kola) dali mi wiec zapalniczke z innego samochodu, a ja za tydzien przy sprzataniu znalazlem moja zapalniczke pod fotelem, nie wiem co oni z nia robiliużywana nie byla..