hehehehehe...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Gobo
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Spotyka się dwóch kolesi i dochodzą do wniosku że coś by się napili
wyciągają kase , jeden dwa złote drugi 50 groszy - mało nawet na wino braknie
No i pierwszy wymyślił :
- pójdziemy do mięsnego , kupimy grubą parówke potem do knajpy , zamawiamy po dwie 50 , pijemy i na znak ja wyciągne tą parówke z rozporka i ty będziesz mi niby robił laske . Barman jak to zobaczy to napewno nas wywali i ne będziemy musieli płacić
No i tak zrobili , po dwie 50 , i ten wyciąga tą parówke drugi na kolana i "robi laske " tak jak myśleli barman się wściekł i ich wypieprzył z baru.
Kolesie zadowoleni że im tak łatwo poszło , no to wiec do drugiej knajpy - ta sama historia ,potem do trzeciej i tak dalej i tak dalej
Gdzieś w 10 knajpie już ostro nachlani rozmawiają i ten drugi mówi :
- W następnym barze zmieniamy się , kolana od tego klęczenia już mnie tak bolą już wymiękam.
- Ty wymiękasz a co ja mam powiedzieć , ja już w trzecim barze tą Parówke gdzieś zgubiłem
Wyginaj śmiało ciało
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Ludzie chyba oszaleli Link
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
ja już wywaliłem się na cyce
Link
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
to teraz wręcz odwrotna sytuacja
Link