cos w okolicach Wawy..
- satan
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Maichał, jak wjechałeś na krawężnikqomo pisze:samochodzik naszego klubowego kolegi(zdjecie robione dzis w nocy pod pewnym klubem)
prosze zwrocic uwage jaki skromny jest nasz kolege(napis na reklamie(numer 1 w polsce i nadodatek niezwadony)
arts pisze:pisze sie ktos jutro na 19 ???? w tradycyjnym miejscu na stacji prosze sie ocknac z zimowego letargu
Ja bym sie pisał, ale nie wie, czy ojcu przejdzie do jutra złość
powered by PTT & VTG
-
- Forum Master
- Kontakt:
Daniel nic mi nie mowil ze go nie bedzie !!! powiedzial mi tylko tyle ze bedzie kolo 16-17 .. chcialem zebysmy sie razem ustawili, i napisalem ze jak cos uzgodnio to zeby sie odezwal ... ale ze go ma nie byc to pierwsze slysze :0 a miejscowka jest stara !!!!! nazwy sie komus pomylily troszke
z obecnych .... Satan, Zgubek, Arts i misssss CTM
Satan zapodawaj foty
z obecnych .... Satan, Zgubek, Arts i misssss CTM
Satan zapodawaj foty
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ja za bardzo to nie wiem czy znajde czas,ale z checia bym obejzal to zjawisko
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
No dobra niech Ci bedzie,przekonales mnie,wez kamerke to nagramy to palenie i wrzucimy potem do hehehe...satan pisze:masz być bo jak nie to....zgubek pisze:Ja za bardzo to nie wiem czy znajde czas,ale z checia bym obejzal to zjawisko
A do tego to fajnie piszczą na mokrej nawieszchni
palić, palić i palić.....
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila