II Zlot CTM w Miedzianej Gorze
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Informacyjnie (bo nam Sierako wymieka ) podpowiem tylko co nastepuje:
1. Zapisy na tor juz zamkniete ! Nie mozemy sobie pozwolic na wiecej aut na torze w tym czasie - po porstu bedzie nas za duzo i..... sami sobie wymyslcie co moze sie (tfu ! ) zdarzyc
2. Na zlot zapraszamy reszte klubowiczow i (o i w szczegolnosci) klubowiczek ! Kazdy bedzie mile widziany, ale niestety na wjezdzie dostanie 2 setki co rowna sie ponad 0.5 promila - wiec nasza ochrona nie wpusci na tor Tak powaznie - zapraszamy klubowiczow do zabawy. Doping bedzie mozliwy z balkonu toru w miedziance (super widok na caly tor!!!).
3. Materialy sa w trakcie realizacji. Juz niedlugo bedzie wszystko ready.
4. Jak mafia przeliczy ile na tej imprezie zarobi to przedstawi plan spozycia hehehhe
5. Prosimy o niezadawanie pytan o mozliwosc udzialu w probach na torze! Ilosc jest oganiczona i mamy komplet (niestety - moze cos uda sie zrobic, ale na dzien dzisiejszy - miejsc brak).
Tyle ogloszen duszpasterskich Szykowac sie i przyjezdzac !!!
CTM Track Day juz niedlugo !!!
1. Zapisy na tor juz zamkniete ! Nie mozemy sobie pozwolic na wiecej aut na torze w tym czasie - po porstu bedzie nas za duzo i..... sami sobie wymyslcie co moze sie (tfu ! ) zdarzyc
2. Na zlot zapraszamy reszte klubowiczow i (o i w szczegolnosci) klubowiczek ! Kazdy bedzie mile widziany, ale niestety na wjezdzie dostanie 2 setki co rowna sie ponad 0.5 promila - wiec nasza ochrona nie wpusci na tor Tak powaznie - zapraszamy klubowiczow do zabawy. Doping bedzie mozliwy z balkonu toru w miedziance (super widok na caly tor!!!).
3. Materialy sa w trakcie realizacji. Juz niedlugo bedzie wszystko ready.
4. Jak mafia przeliczy ile na tej imprezie zarobi to przedstawi plan spozycia hehehhe
5. Prosimy o niezadawanie pytan o mozliwosc udzialu w probach na torze! Ilosc jest oganiczona i mamy komplet (niestety - moze cos uda sie zrobic, ale na dzien dzisiejszy - miejsc brak).
Tyle ogloszen duszpasterskich Szykowac sie i przyjezdzac !!!
CTM Track Day juz niedlugo !!!
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Eee tam zrobisz replay znad Zegrza to jeszcze bedziesz sam na nia namawial...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
no wlasnie ja w kwestii formalnej chcialem dodac. bedzie nas na torze prawie 20 aut. czy wszyscy bdea jezdzic razem czy powiedzmy w dwoch grupach. bedziemy mieli auta od 45KM do 150(300-Ren). moze w miare dobrym pomyslem bylo by puscic dwie grupy tych wolniejszych i tych szybszych aut???? jak by nie bylo to slabsi pewnie beda mocniejszym przeszkadzac, nieprawdaz?
WYPOWIEDZCIE sie w tej kwestii bo wydaj mi sie do wazne
WYPOWIEDZCIE sie w tej kwestii bo wydaj mi sie do wazne
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Formalnie mogę powiedzieć, że jeszcze ta kwesta nie została ustalona ale będziemy się starać żeby było OK. Liczę też na małe przedłużenie czasu wynajęcia toru. Rok temu lataliśmy po torze chyba w 6-8 aut (jeżeli mnie pamięć nie myli) i tłoku jako takiego nie było. Jak Satan obieca że nie będzie robił BYDŁA to myślę że nie będzie niespodzianek
A nieformalnie mogę powiedzieć, że ja też mogę z lepszymi latać ... choć moja BB starsznie dymi i już chyba silnik na wymarciu jest i mnie 1.4 16V pewnie objeżdza
A nieformalnie mogę powiedzieć, że ja też mogę z lepszymi latać ... choć moja BB starsznie dymi i już chyba silnik na wymarciu jest i mnie 1.4 16V pewnie objeżdza
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
BTW moze ktos pogrzebie i znajdzie link do info (ze zdjeciami) o zeszlorocznym zlocie w miedziance..... przyda sie dla przypomnienia toru.
Co do podzialu na klasy.... eeee.... wlasnie caly w tym urok, zeby z mocniejszymi pojezdzic.....
Satan przeciez bedzie stal na bramce..... to jak moze na torze bydlo robic
Co do podzialu na klasy.... eeee.... wlasnie caly w tym urok, zeby z mocniejszymi pojezdzic.....
Satan przeciez bedzie stal na bramce..... to jak moze na torze bydlo robic
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Proszę bardzo - wklejam to co interesująceFlipper pisze:BTW moze ktos pogrzebie i znajdzie link do info (ze zdjeciami) o zeszlorocznym zlocie w miedziance..... przyda sie dla przypomnienia toru.
http://www.forum.tuning.info.pl/viewtop ... ru&start=0
pozdrawiam[/url]
-
- Swój
- Kontakt:
Obysmy nie sprawdzali gdzie ten szpital dokładnie jest !!!!!
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Nie ma to jak kobiece opieka , zebys tylko Maila nie zalowala jak Cie otoczy stado samookaleczencowMaila pisze:Spokojnie Panowie.. Na wszelki wypadek moge sie zdradzic, że ze skaleczeniami powinnam sobie poradzic.. a poważniejszych przecież nie bedzie Bedziecie w 'dobrych' rekach
Pozdrawiam i do zobaczenia soon
Maila
A o szpitalu wspomnialem tylko tak bo jesli nie myle gor to to jest glowna rzecz widoczna w tym miejscu, rowniez mam nadzieje, ze nikt nie bedzie musial go odwiedzac..
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Przypomne tylko, iz w Miedzianej mamy do dyspozycji tylko mala petle... bo caly tor przebiega przez DROGE PUBLICZNA, ktorza przyjedziecie, a narazie nie jestesmy (aż takimi ) VIPami zeby dla nas zamykali publiczna czesc toru
Maila.... mnie juz tak cos strzyka....ajj.....ajjj......ajajjaaaaj..... ale boooli
Maila.... mnie juz tak cos strzyka....ajj.....ajjj......ajajjaaaaj..... ale boooli
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
no wlasnie tego zapomnialem dodac hehe. ale balkon i prosa startowa sa naszeFlipper pisze:Przypomne tylko, iz w Miedzianej mamy do dyspozycji tylko mala petle... bo caly tor przebiega przez DROGE PUBLICZNA, ktorza przyjedziecie, a narazie nie jestesmy (aż takimi ) VIPami zeby dla nas zamykali publiczna czesc toru