zepsulem samochod :-P
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
przyznam ci racje... rzeczywiscie popsules samochod 

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
a takie ładne autko było ....
a tak na serio to uważam, że nie jest źle chociaż wychodzę z założenia, że autko na ładnych aluskach ładniej się prezentuje. No ale wybór podyktowany był pewnie praktycznością

a tak na serio to uważam, że nie jest źle chociaż wychodzę z założenia, że autko na ładnych aluskach ładniej się prezentuje. No ale wybór podyktowany był pewnie praktycznością

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
biale do srebrnego jak piernik do wiatraka.endo pisze:faktycznie biale by byly lepsze, wiec moze zmiana kolorku auta? Tak zeby pod felgi pasowalo
ale.. wiesz, ze myslalem sobie w najdalej idacych fantazjach, zeby wypiaskowac porzadnie ta bude, obspawac (najchetniej to klatka.. mam jedna na oku..), wymienic szybki na poliweglan i polakierowac na bialo caly samochod..? wlacznie z felgami oczywiscie

-
- Forum Master
- Kontakt:
Markos kurwa przerazasz mnie :0 :0 :0!markos pisze:biale do srebrnego jak piernik do wiatraka.endo pisze:faktycznie biale by byly lepsze, wiec moze zmiana kolorku auta? Tak zeby pod felgi pasowalo
ale.. wiesz, ze myslalem sobie w najdalej idacych fantazjach, zeby wypiaskowac porzadnie ta bude, obspawac (najchetniej to klatka.. mam jedna na oku..), wymienic szybki na poliweglan i polakierowac na bialo caly samochod..? wlacznie z felgami oczywiscie
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
i grill!markos pisze:arts pisze:Markos kurwa przerazasz mnie :0 :0 :0![]()
czlowieq men! czy ja kiedys mowilem, ze ten samochod bedzie normalny???![]()
a wyobraz sobie takie 180 konne doladowane 1.4 w bialym kolorze na bialych felgach i jedyna zmiana kosmetyczna w postaci zapinek na masce :)17
no, ewentualnie biale lampy z tylu

corsa A & Audi S3

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
To jak juz psujemy to moze w Miedzianej trachniemy go sprayem? Duzo Ci za ta robote nie policzymy!markos pisze:...polakierowac na bialo caly samochod..? wlacznie z felgami oczywiscie

A powaznie to biala wygladalaby w tym wypadku duzo lepiej i stalowki znacznie bardziej by pasowaly, wiec moze warto sie zastanowic

-
- Swój
- Kontakt:
niech se kupi kolo i walnie sie w czolo!!!!
co alkohol robi z ludzmi!!!
sory za opryskliwosc ale jak mozna zmasakrowac tak wlasne auto!!!!
zero poszanowania dla samochodu - wiem fetysz - ale to jest czyjas praca czy to ze wzgledu na zarobek na samo kupno czy z drugiej strony ze wzgledu na montaz tego auta przez jakichs mechanikow czy nawet samego pokla ktory skladal to auto hyba (brak szacunku dla swojej wlasnej pracy!) moze ma mala puszke mozgowa ale nie miesci mi sie w niej to w tej chwili!!!
edit: choc tyle dobrze ze napisal wsrod tego "brudu" na masce FC Bayern-Munchen
lubie ten klub(nie iwem czy dobrze napisalem..)
co alkohol robi z ludzmi!!!
sory za opryskliwosc ale jak mozna zmasakrowac tak wlasne auto!!!!
zero poszanowania dla samochodu - wiem fetysz - ale to jest czyjas praca czy to ze wzgledu na zarobek na samo kupno czy z drugiej strony ze wzgledu na montaz tego auta przez jakichs mechanikow czy nawet samego pokla ktory skladal to auto hyba (brak szacunku dla swojej wlasnej pracy!) moze ma mala puszke mozgowa ale nie miesci mi sie w niej to w tej chwili!!!
edit: choc tyle dobrze ze napisal wsrod tego "brudu" na masce FC Bayern-Munchen
lubie ten klub(nie iwem czy dobrze napisalem..)
Ostatnio zmieniony 20 cze 2004, o 23:47 przez shreek, łącznie zmieniany 1 raz.
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
markos jest sajko psuj... byly srebrne koleczka, srebrny samochod, plastiki by sie zrobilo kiedys i bylaby ladna taka... i co zrobil? i popsul! dobrze chociaz, ze conieco w kiermanie zostalo po tym dilu bo juz wogole bezsensu by to bylo...
nie noooo... ale za tymi pomyslami to ja juz nie nadazam, slaby nie jest! he thinks in mysterious ways!!!!
a tak serio to bardzo cieszylbym sie, gdyby markosowoz wciagal mnie i z lewa i z prawa... naprawde! ja wiem, ze po skonczeniu c20rsa lumpa musze nim troche pojezdzic i nie przewiduje w najblizszym czasie psucia, chyba ze mnie jakis wlasnie markos taki zmotywuje...
hahahahaha... a z poklowej zimowki niezly ubaw mialem... dobre

nie noooo... ale za tymi pomyslami to ja juz nie nadazam, slaby nie jest! he thinks in mysterious ways!!!!

no! lucky you, ze dopisales druga linijke!markos pisze:narazie oczywiscie kompletnie mnie na to nie stac, ale jak juz bedzie mnie stac, to drzyj c20rsa![]()
chociaz pewnie tomek bedzie mial juz wtedy dawno przekroczone 200 koni w fajnie wydlubanej atmosferze

a tak serio to bardzo cieszylbym sie, gdyby markosowoz wciagal mnie i z lewa i z prawa... naprawde! ja wiem, ze po skonczeniu c20rsa lumpa musze nim troche pojezdzic i nie przewiduje w najblizszym czasie psucia, chyba ze mnie jakis wlasnie markos taki zmotywuje...
hahahahaha... a z poklowej zimowki niezly ubaw mialem... dobre

c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Weteran
- Kontakt:
kurde ja bede miał 2.0 turbo a wszyscy mnie traktuja jak bym=JUHol= pisze:ano super!
w koncu turbo jakies!!!! bo te 2.0 to juz sie nudne robi powoli![]()
![]()
sobie C20XE kupił a to jest Panie i Panowie orginał
a nie jakaś podrubka ala REN super power 300 PSi
NO a Markos mi sie podobaja te 15 teraz to na 100% takie
beba w combo 1.4 ( zastanawiam sie czy nie dać znaku zapytania
po 1.4 jak juz bede miał 2.0 T pod maską )
Alew zajebiscie teraz to naprawde wyglada jak killer

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
GUMIS2000 pisze:kurde ja bede miał 2.0 turbo a wszyscy mnie traktuja jak bym=JUHol= pisze:ano super!
w koncu turbo jakies!!!! bo te 2.0 to juz sie nudne robi powoli![]()
![]()
sobie C20XE kupił a to jest Panie i Panowie orginał
a nie jakaś podrubka ala REN super power 300 PSi
NO a Markos mi sie podobaja te 15 teraz to na 100% takie
beba w combo 1.4 ( zastanawiam sie czy nie dać znaku zapytania
po 1.4 jak juz bede miał 2.0 T pod maską )
Alew zajebiscie teraz to naprawde wyglada jak killer
zrob to najpierw tak zeby to jezdzilo bezpiecnzie potem bedziemy Ci gratulowac....masz dobry przyklad - wow - to korzystaj niego
corsa A & Audi S3