Combo wykrecilo czas 15.001 i zjelo III miejse w klasie turbo...
fajnie ze combo wreszcie jezdzi jak nalzey
EDIT: pokrecily mi sie klasy

qomo pisze:-=m&m=- pisze:Gratulacje dla Rena![]()
btw czemu Ren nie udziela się na forum ?? !markos wspomniał coś o jakiś krzywych akcjach ? noi gdzie lepki klubowe na combo ? jak to wszystko mam rozumiec ?
nie pytajprzejrzyj arciwum
Własnie - najwazniejsze zeby integracja sie udala!!satan pisze:qomo pisze:-=m&m=- pisze:Gratulacje dla Rena![]()
btw czemu Ren nie udziela się na forum ?? !markos wspomniał coś o jakiś krzywych akcjach ? noi gdzie lepki klubowe na combo ? jak to wszystko mam rozumiec ?
nie pytajprzejrzyj arciwum
O tak nie pytaj..... było mineło...... oby Miedziana przeszła w zgodzie

a mnie najprawdopodobniej nie będzieqomo pisze:Własnie - najwazniejsze zeby integracja sie udala!!
-=m&m=- pisze: a mnie najprawdopodobniej nie będzieale pociesza mnie fakt, że część z Was poznałem w Modlinie, chociaż integracja przy gorzałce to nie to samo
MSI samo nie wie co chce do końca. Własnie piszę notkę prasową dla msi, gdyby bylo ladne oklejenie takie jak ma SUBARU sti Pentagrama, combo stanowiloby sensacje. Na Poznań ma być oklejenie, chociaz nas powinno opbchodzic tylko$. Ale boli nas, ze taka fajna powierzchnia sie marnuje:( .sierak pisze:A ja bym się chciał zapytać rzeczniczki REN'a(Iza) dlaczego combo jeszcze nie ma reklamy sponsora tylko jakaś kiszkowatą naklejkę MSI. Myślałem że jakoś je obkleicie
Tia....Drzewko startowe - to pytanie do starujaych i ich wyczucia:) Ale fakt, mnostwo falstartów.qomo pisze:slyszalem...podobno z dupy sprzet pomiarowy - i sporo falstartowIzunia pisze:Powiem Wam jedno - nikt tak dobrze nie robi 1/4 mili jak sss....[tyle komentarza na temat organizacji przez PZM]
EDIT: mam nadzieje ze jedziecie z dobrmy nastawieniem?