A Ty sie czepiasz o wszystko, ale w tym wypadku troche niefartowny pomysł, Izunia a gdzie dokładnie na targówku mieszkacie, bo ja sie tam moze wkrótce przeniose!markos pisze:nie ma to jak profi montaz tlumika koncowego...
cos w okolicach Wawy..
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Bloki na samym początku jak jedziesz Radzymińska z Centrum, na wysokości Statoil i BP (po stronie BP) Zaraz za TescoUcHO pisze:A Ty sie czepiasz o wszystko, ale w tym wypadku troche niefartowny pomysł, Izunia a gdzie dokładnie na targówku mieszkacie, bo ja sie tam moze wkrótce przeniose!markos pisze:nie ma to jak profi montaz tlumika koncowego...
Bo jak Ci powiem jaka ulica, to niestety i tak nic Ci ona nie powie A ty gdzie się chcesz przenieść?
CTM #102 błąd_yna
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja moge byc o 19-stej,ale o 19.30 musze jechac jeszcze do szkoly i potem moge wrocic o 21-21.30.
Ktos bedzie jeszcze wogole?
Ktos bedzie jeszcze wogole?
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila