taaa.. no mi sie tez podobala c20rsa
a tak poza tym to nie wiem co mam powiedziec.. w sumie to przyzwyczailem sie, ze ludziom sie poca dlonie i szukaja odkreconej juz dawno cykorlapki, ale jak wow mowi, ze daje rade, to znaczy, ze tak jest
nie no kurde.. mi tez sie ten samochod nadal podoba
brakuje mu tylko...
turbinki :)17
w zasadzie to brakuje 2 rzeczy. turbinki i drugiego kubla z szelkami, zeby biedacy nie spadali z fotelika
jedno ale.. jest pewna zjebka z moim samochodem i nie do konca wiem o co chodzi. nie pamietam kiedy ostatnim razem tak nieladnie sie slizgal jak dzisiaj. jedna rzecz musze zrobic na 200%: wylacznik abs, bo byly 2 nieprzyjemne sytuacje z heblami, ktore nie daja sie naciskac wtedy, kiedy sa najbardziej potrzebne.. noga jest wrecz odpychana do gory, a samochod sunie wczesniej obranym torem i nic nie da sie zrobic do momentu, az abs sie wylaczy. mam pewne podejrzenie, ze slizganiu moga byc czeciowo winne wezsze felgi, na ktorych oponka mocniej sie podwija. obejrze jutro rano oponki dokad szoruja po asfalcie, bo kiedys zdarzalo sie, ze jechalem juz napisami, a nie bieznikiem

dmuchne 0.1 bara wiecej i bedzie spokoj
podsumowujac: pomimo ewidentnie za slabego silnika (chcialaby szybciej wychodzic na prosta, ale juz nie daje rady.. i tak przed zakretami redukuje ile sie da

) moja corsa daje rade.. jest mi cholernie przyjemnie, ze czlowiek, ktory ma najlepiej i najbardziej profesjonalnie przygotowany samochod z nas wszystkich stwierdza: daje rade. malo tego, zdaje sie, ze tomek byl troche zszokowany