no wlasnie przeciez i tak nie bedziemy spac a bedzie na s tyle ze jak sie wszyscy w kupe zbiora to sie sami bedziemy grzac wzajemnie hheeheheMaila pisze:aha i jeszcze jedno... sluchajcie.. jak ktos nie ma namiotu, spiworu... czy czegokolwiek.. to niech nie marudzi....
A P E L dotyczy Miedzianki
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Maila
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Jedyny problem to przygotowanie.. Ja mam jeszcze 2 egzaminy i 2 zaliczenia a od pon zaczynam dyzury na pogotowiu wiec niestety nie mam na to czasu.. Ja to widze tak.. Zgłasza sie jedna osoba do ktorej na emaila wysla sie tytuły piosenek... i albo juz te piosenki w mp3 z tekstem albo sie ja grzecznie prosi o poszukanie.. Ona (ta osoba) to wszystko zbiera... Teksty drukuje po prostu na papierze a piosenki nagrywa.. albo w mp3 jak sie bedzie dało podlaczyc jakis odwarzacz mp3 (tu pytac Flippera bo on gada z gosciem od 'sprzetu' w Miedzianej) albo w audio... JEST KTOS CHETNY DO TEGO??? Byloby chyba fajnie
Maila
ps. Mysle ze Prezes tez przychylnie patrzylby na osobe ktora cos zrobilaby dla klubu
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
W temacie czasu na torze.
Zarezerwowane są już 4 godziny i to od 14-18. Myślę, że tak będzie najlepiej
. Macie 4 godziny na wykorzystanie i proszę to jakoś rozplanować.
Dziękujemy sponsorowi.
Zarezerwowane są już 4 godziny i to od 14-18. Myślę, że tak będzie najlepiej
Dziękujemy sponsorowi.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ja proponuje tak:
- kazda z 3 prob po godzince
- prosta na ostatnia godzinke
podejrzewam, ze nie wszyscy beda chcieli polatac po torze kartingowym, wiec powinnismy sie wyrobic w czasie (jeden przejazd proby nie powinien trwac dluzej niz 3 minuty).
tu przykladowe czasy z 3 prob, ktore linkowalem wczesniej i powtorzyl je satan:
http://www.cuoresportivo.pl/_mm/IKAR/sp ... yniki.html
proponuje rozegrac to jak panowie z IKARa: zapisujemy i sumujemy czasy ze wszystkich 3 przejazdow i potem oglaszamy wyniki. sciganko na prostej poza pomiarem czasu, jedziemy "na ile dlugosci zostawisz mnie za soba"
jak wyrobimy sie ze wszystkim wczesniej to bedzie czas wolny, tudziez na polatanie po malej, ale pelnej petli, moze komus jakis drift niechcacy wyjdzie
wszystkie inne rozsadne propozycje mile widziane
- kazda z 3 prob po godzince
- prosta na ostatnia godzinke
podejrzewam, ze nie wszyscy beda chcieli polatac po torze kartingowym, wiec powinnismy sie wyrobic w czasie (jeden przejazd proby nie powinien trwac dluzej niz 3 minuty).
tu przykladowe czasy z 3 prob, ktore linkowalem wczesniej i powtorzyl je satan:
http://www.cuoresportivo.pl/_mm/IKAR/sp ... yniki.html
proponuje rozegrac to jak panowie z IKARa: zapisujemy i sumujemy czasy ze wszystkich 3 przejazdow i potem oglaszamy wyniki. sciganko na prostej poza pomiarem czasu, jedziemy "na ile dlugosci zostawisz mnie za soba"
jak wyrobimy sie ze wszystkim wczesniej to bedzie czas wolny, tudziez na polatanie po malej, ale pelnej petli, moze komus jakis drift niechcacy wyjdzie
wszystkie inne rozsadne propozycje mile widziane

- satan
- Weteran
- Kontakt:
No ładnie ładnie Markos. Jestem za. Podoba mi się Twój pomysł
Jezimy od 14 do 18 potem się sprubuje jeszcze przedłużyć czas
Ja robie za samochód serwisowo-techniczny co nie znaczy że będe stał w miejscu. Po pętli się przejade i na 400M też
Wszystkim pokaże Co i Jak robimy na torze
A to będe miał na dachu:
(bendom jaja)

acha bym zapomniał. Biore 4 radio telefony motoroli, taniej nisz komiurka
Jezimy od 14 do 18 potem się sprubuje jeszcze przedłużyć czas
Ja robie za samochód serwisowo-techniczny co nie znaczy że będe stał w miejscu. Po pętli się przejade i na 400M też
A to będe miał na dachu:
(bendom jaja)

powered by PTT & VTG
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja biore CB radio wiec jak bedziemy jechac grupa to unikniemysatan pisze:No ładnie ładnie Markos. Jestem za. Podoba mi się Twój pomysł
Jezimy od 14 do 18 potem się sprubuje jeszcze przedłużyć czas![]()
Ja robie za samochód serwisowo-techniczny co nie znaczy że będe stał w miejscu. Po pętli się przejade i na 400M też![]()
A to będe miał na dachu:
(bendom jaja)
mandatow
satan pamietaj jedno rafdio dla mnie....
corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@Satan
masz bojowe zadanie ... bo ja nie zamierzam dopuścić zeby była taka sytuacja że ktoś sie wbije tam na krzywy ryj. Jest lista osób które wpłaciły i które się ze mną dogadały .. reszta albo buli albo out i mam nadzieje że jako samochód porządkowy będziesz tego pilnował.
Jak coś to po ryju
masz bojowe zadanie ... bo ja nie zamierzam dopuścić zeby była taka sytuacja że ktoś sie wbije tam na krzywy ryj. Jest lista osób które wpłaciły i które się ze mną dogadały .. reszta albo buli albo out i mam nadzieje że jako samochód porządkowy będziesz tego pilnował.
Jak coś to po ryju
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
-
sir_Dave
- Nowy
- Kontakt:
hmm czyli nie ma szans na wpadniecie na godzinke ?? akurat bede jechal na rowerki w bieszczady to myslalem ze moze wstapie obejrzec sobie ten wasz zlocik...sierak pisze:@Satan
Jak coś to po ryju
corsa b 3d x10xe
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
kto palci ten wjezdza...sir_Dave pisze:hmm czyli nie ma szans na wpadniecie na godzinke ?? akurat bede jechal na rowerki w bieszczady to myslalem ze moze wstapie obejrzec sobie ten wasz zlocik...sierak pisze:@Satan
Jak coś to po ryju
corsa A & Audi S3

- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
satan pisze:No ładnie ładnie Markos. Jestem za. Podoba mi się Twój pomysł
Jezimy od 14 do 18 potem się sprubuje jeszcze przedłużyć czas![]()
Ja robie za samochód serwisowo-techniczny co nie znaczy że będe stał w miejscu. Po pętli się przejade i na 400M też![]()
A to będe miał na dachu:
(bendom jaja)
No jaja bendom i to jakie
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Spokojnie, co tak wyganiacie wszystkich ?! Udzial w jezdzie na torze moga brac jedynie osoby, ktore w terminie wplacily, a reszte zapraszamy na balkony widokowe do dopingu i oczywiscie na teren zlotu czyli plac biwakowy.
Oczywiscie przypomne, iz jest to OGOLNOPOLSKI ZLOT KLUBOWY - szczegolnie zwracam uwage na KLUBOWY! Wynika to z tego, iz do wiekszej imprezy wymagane jest zabezpieczenie, na ktore nas (przynajmniej w tym roku) jeszcze nie stac. Nie mozemy natomiast brac odpowiedzialnosci za osoby, ktorych nie znamy.
Prosze wszystkich raz jeszcze o rozwage i zdrowy rozsadek. Chcialbym w przyszym roku moc spotkac sie w jeszcze wiekszym gronie!
My bedziemy na terenie zlotu juz w Piatek w godzinach popoludniowych. Musimy zorganizowac kilka spraw wczesniej, ale zapraszamy Was juz wtedy do Miedzianki !
Oczywiscie przypomne, iz jest to OGOLNOPOLSKI ZLOT KLUBOWY - szczegolnie zwracam uwage na KLUBOWY! Wynika to z tego, iz do wiekszej imprezy wymagane jest zabezpieczenie, na ktore nas (przynajmniej w tym roku) jeszcze nie stac. Nie mozemy natomiast brac odpowiedzialnosci za osoby, ktorych nie znamy.
Prosze wszystkich raz jeszcze o rozwage i zdrowy rozsadek. Chcialbym w przyszym roku moc spotkac sie w jeszcze wiekszym gronie!
My bedziemy na terenie zlotu juz w Piatek w godzinach popoludniowych. Musimy zorganizowac kilka spraw wczesniej, ale zapraszamy Was juz wtedy do Miedzianki !
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
No kto jak kto,ale zeby Ty...stawiam stowke ze nie dasz radyczester 1 pisze:ja tam na zlocie zero alkocholu
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila

ta jasne hahaha