ogolnie to pod xp otwieram je z paintaorzel220 pisze:a drukujesz je normalnie z pod Xp czy najpierw cosik przerabiasz w jakims programiku??... u mnie jest masakra wszystko jakies koslawe a na dodatek wszystkim znajomym w okolicy tusze sie pokonczyly i dupa zimna nie moge u nich posprawdzac...jak drukuje te zegary u siebie na drukarce to jest dobrze...nie wiem w czym tkwi problem...
Białe zegary do Corsy A
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
qomo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
corsa A & Audi S3

-
Bronek_84
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Jeśli ktoś ma corsę B to nie radze się bawić. Wystarczy kupić takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=27304278 Sam się przymieżam do kupna bo są profi
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
mam takie, produkowane prze tą samą firme Max i mogą byc, jedyna wada, jak samochód postoi na słoncu to sie odklejają i wyginająBronek_84 pisze:Jeśli ktoś ma corsę B to nie radze się bawić. Wystarczy kupić takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=27304278 Sam się przymieżam do kupna bo są profi
-
Bronek_84
- Nowy
- Kontakt:
Apropos 3ba było kupić nie przyklejane tylko takie "na podmiankę"UcHO pisze:mam takie, produkowane prze tą samą firme Max i mogą byc, jedyna wada, jak samochód postoi na słoncu to sie odklejają i wyginająBronek_84 pisze:Jeśli ktoś ma corsę B to nie radze się bawić. Wystarczy kupić takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=27304278 Sam się przymieżam do kupna bo są profi
-
Bronek_84
- Nowy
- Kontakt:
Zegry wyjmowałem- cały zestaw wskaźników bo potrzebowałem wymienić żarówki. Więcej wolałem nie rozbierać więc na własne oczy nie widziałem co się dokładnie kryje w środku, ale łatwo się domyślićUcHO pisze:bronek: te tarcze zamienne są mniej wiecej 3 x grubsze od serii i nie mozna ich włozyc pod te szczelinki od seryjnego mocowania(jak wyjmowałes zegary to powinienes zrozumiec o co mi chodzi) a wyginają sie, gdyz są zrobione z gumy czy czegos podobne i pod wpływem temp sie kurczą, wyginają i wogóle
-
orzel220
- Świeżak
- Kontakt:
po przebyciu problemow z niemoznoscia wydruku pojawil sie kolejny problem mianowicie na wydryku bardzo widac jak zbudowane sa cyferki i wogole wszystkie zaokraglenia sa na nich zabki
a nie sa okragle jak mozna to zlikwidowac bo takie tarcze to naprawde beda wygladac z dupy a moze ktos ma ladnie wykonane tarczki i moglby je podeslac jezeli tak to bardzo bym prosil bo naprawde juz mnie to zaczyna wqrzac 
-
Bronek_84
- Nowy
- Kontakt:
Może zwiększ rozdzielczość obrazka przed wydrukiemorzel220 pisze:po przebyciu problemow z niemoznoscia wydruku pojawil sie kolejny problem mianowicie na wydryku bardzo widac jak zbudowane sa cyferki i wogole wszystkie zaokraglenia sa na nich zabkia nie sa okragle jak mozna to zlikwidowac bo takie tarcze to naprawde beda wygladac z dupy a moze ktos ma ladnie wykonane tarczki i moglby je podeslac jezeli tak to bardzo bym prosil bo naprawde juz mnie to zaczyna wqrzac