II Zlot CTM w Miedzianej Gorze
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja z Flipperam postaramy się być wcześniej żeby wszystko dograć. Tak więc czekamy na Was już w piątek w godzinach popołudniowych. Ciężko nam powiedzieć o której dokładnie zajedziemy na miejsce. Jak coś to będziemy Was informować jeszcze w tym zblizającym się tygodniu.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Swój
- Kontakt:
ja mieszkam w krk przy[pominam i jedzie ze mna tylko marcin99 (prawdopodobnie), wiec jak trzeba transportowac cos to mam cale siedzienie tylne i bagaznik do dyspozycji....
- majla to jak bo juz ci pasalem ze moge zabrac czesc pacholkow....
- grila wezme ....(moze stazy sie nie beda buzyc heehehhe)
- jak cos to bradzo hetnie pomoge...
-
- Forum Master
- Kontakt:
shreek pisze:ja mieszkam w krk przy[pominam i jedzie ze mna tylko marcin99 (prawdopodobnie), wiec jak trzeba transportowac cos to mam cale siedzienie tylne i bagaznik do dyspozycji....
wez jakies miejscowe laski
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
proste, a nie jakies pacholki chcesz wozicarts pisze:shreek pisze:ja mieszkam w krk przy[pominam i jedzie ze mna tylko marcin99 (prawdopodobnie), wiec jak trzeba transportowac cos to mam cale siedzienie tylne i bagaznik do dyspozycji....
wez jakies miejscowe laski
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
co prawda ja to nie markos, ale mamy podobne podpisy no wiec plan jest taki ze rano wpadamy do maslowa a potem na miedzianke. jesli jedziesz to jedziemy razem - bedzie nice!endo pisze:ja tez sobota rano,ale jade z drugiej strony (z Katowic).. A co z Maslowem Markos, zachaczacie? Bo ja tez bym moze podskoczyl, jak cos to daj znac!markos pisze:ja chyba bede jechal w sobote, ale jakos rano, zeby powiedzmy ok poludnia byc na miejscu
c20rsa, czlowieku meeen!
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
troszke..wow pisze: co prawda ja to nie markos, ale mamy podobne podpisy
Na ktora planujecie tam byc? I czy sie scigacie (Wowiq Ty to pewnie tak.. )?wow pisze:no wiec plan jest taki ze rano wpadamy do maslowa a potem na miedzianke. jesli jedziesz to jedziemy razem - bedzie nice!
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja mam zamiar sie przejechac, ale o ktorej tam bedziemy.. no idea! totalnie nie wiem co, gdzie i jak to jest w tym maslowie.. moze ren nas poprowadzi ale to bedzie raczej niezorganizowana szybka akcja na dzien przedendo pisze:Na ktora planujecie tam byc? I czy sie scigacie (Wowiq Ty to pewnie tak.. )?
c20rsa, czlowieku meeen!
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Przypominam, ze jazda na torze zaczyna sie o godz. 14tej i jezeli zaczniecie sie zjezdzac o roznych godzinach to wywalicie nam w kosmos caly grafik jazd i bedzie doopa a nie organizacja
Zobaczycie - skonczy sie tym, ze sie Bramkarz wkurzy i was nie wpusci
Co do pacholkow - Maila - numerek masz - daj znac co i jak. Ja pr. podobnie bede odciety od netu od Poniedzialku wiec prosze wszelkie sprawy na tel. kierowac!
@Satan - Calak ma byc z autem. Ja mu juz wytlumaczylem jak sie sprawy maja i pojawic sie musi - nie przyjmuje zadnych tlumaczen ze ma zlamana noge. To nie jest zadna przeszkoda dla Mafii zeby byl na zlocie
Zobaczycie - skonczy sie tym, ze sie Bramkarz wkurzy i was nie wpusci
Co do pacholkow - Maila - numerek masz - daj znac co i jak. Ja pr. podobnie bede odciety od netu od Poniedzialku wiec prosze wszelkie sprawy na tel. kierowac!
@Satan - Calak ma byc z autem. Ja mu juz wytlumaczylem jak sie sprawy maja i pojawic sie musi - nie przyjmuje zadnych tlumaczen ze ma zlamana noge. To nie jest zadna przeszkoda dla Mafii zeby byl na zlocie
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
takie małe pytanko do osób co od piątku już będą na miejscu. czy teren na którym będziecie jest zamknięty i czy koło 1-2 w nocy można tam wjechać?
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@Adaś
Raczej można tylko pewnie trzeba wcześniej pogadac z kolesiem który brame zamyka ... jak cos to dzwoń.
Raczej można tylko pewnie trzeba wcześniej pogadac z kolesiem który brame zamyka ... jak cos to dzwoń.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- satan
- Weteran
- Kontakt:
Qomo to pojedźmy razemqomo pisze:panowie a o ktrej wyjezdzacie z wawy w piatek? - bo moze uda sie zrobic wolne dalo by rade okolo 19? (o 18 koncze prace - zamykam sklep i mogw wyjezdzac - spakuje sie przed ywjazdem wiec pozostaje wkestia dojazdu do wawy)
Ja jade w piątek właśnie pod koniec dnia więc luzik