Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
qomo pisze:panowie a o ktrej wyjezdzacie z wawy w piatek? - bo moze uda sie zrobic wolne dalo by rade okolo 19? (o 18 koncze prace - zamykam sklep i mogw wyjezdzac - spakuje sie przed ywjazdem wiec pozostaje wkestia dojazdu do wawy)
Qomo to pojedźmy razem
Ja jade w piątek właśnie pod koniec dnia więc luzik
oko ale jedziemy spokojnie...nie tak jak zawsze...120 nie szybciej...mamy dijechac bezpiecznie - na torze sie poszaleje
no co to co zostanie w balku to wole zurzyc na tor
ja zażuce tempomacik i będzie gites
no to nie wroze Ci nieksiego spaalnia...konkretne doswiaczenie z tempomatem mialem u taty w manie 26.263...spalnie przy maks predkosci(czyli 85 - ciezarowka - zblokowane przez producenta) roslo o 10 litrow!!!(a smaochod pali 30 na sto)
ciekawe jak bedzieu Ciebie wkoncu corsa nie wazy 30 ton
A ja mam zonka wczoraj moja druga połowa wychaczyła drzewko i tylny zderzak jest skiereszowany a dokładnie rozerwała tylną dostwke nie wiem czy do piatku zdąrze to naprawić jak nie to na Miedzianej będę musiał sie pokazać z oszpeconym tyłem Ale najważniejsze że i tak sie zjawie Nie ma takiej mocy która mnie powstrzyma.
ja tez jade z moją drugą połową Szwagierku
wiec Satan i Qomo gdzies sie ustawimy w Wawie bo my bedziemy w niej od rana, abysmy mogli razem jechac, bo my zupełnie nie wiemy gdzie to jest
UcHO pisze:ja tez jade z moją drugą połową Szwagierku
wiec Satan i Qomo gdzies sie ustawimy w Wawie bo my bedziemy w niej od rana, abysmy mogli razem jechac, bo my zupełnie nie wiemy gdzie to jest
jak Wam sie nbedzien udzic to przyjedzicie do mnie do sklepu dam Wam adres
Ja również jade ze swoja druga połową, odnośnie domków to 120 za domek 5 osobowy jednak nie ma tam kanalizacji i łazienki, jest też motel 120 albo 130 zł za pokój 2 osobowy z łazienką.
odnosnie ....Miedzianka - moje marzenie !
Filiper a co z tymi co pojawia sie po 18 .. juz wiem ze tor mnie ominie i nie tylko mnie, pytanie czy zdiecia pamiatkowe rowniez?? i inne atrakcje ?? pozdr
qomo pisze:ja jade z dziewczyna...kto jeszcze jedzie ze swojaj drguga polowa???????
kto wie cos o domkach???
A ja jade sam.Po cholere mi brzeczek nad uchem hehe...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
wlasnie, powiedzcie, Ci ktorzy nie jada pierwszy raz, gdzie sie spotykamy na polu namiotowym, w jakims innym miejscu? ja i hiv tez bedziemy jakos w okolicach 18-19.
Porszak pisze:wlasnie, powiedzcie, Ci ktorzy nie jada pierwszy raz, gdzie sie spotykamy na polu namiotowym, w jakims innym miejscu? ja i hiv tez bedziemy jakos w okolicach 18-19.
no, właśnie... przyłącze się do tego pytania bo ja zamierzam być w sobotę ok 12 w południe, tor wynajęty od 14ej - gdzie mam w takim razie was szukać???
Nie wiem, czy pytanie o cene benzyny jest takie rozsadne bo wiadomo, ze w naszym kraju moze byc tak, ze jednego dnia jest sobie taka cena, a nastepnego juz o 10 gr wieksza Gdzies w najblizszych dniach powinna troche podskoczyc przez sytuacje w Rosji.
Masz racje Kubelt (niestety)ceny beny zmienne sa gorzej jak kobiety , ale u mnie pod granicą zawsze były o około 10gr więcej niż np we Wrocławiu . Chodzi mi o orientacje cenową, jak będzie drożeć to mniej więcej wszędzie