Fabrycznie Opel zaklada do gsi Dunlopy 9000? Satan, ty tez takie masz?AxiD pisze:i ogolnie dunlopy 9000 sa do dupy i oszczedzaj je bardzo bo niedlugo nie bedzie
Nowa złota strzała
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja mialem dwa razy F1- ki i kazdy komplet starczal na jeden sezon...!markos pisze: nie wspomne o ultraszybko znikajacych f1
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
a mnie BARDZO dziwi ten "pik" na końcu wykresu . powinno się go pominąć a wtedy nie będzie 140KM a 125!AxiD pisze:
Satan jak wlozysz stozek i wydech to dopiero zobaczysz jak GSI jezdzi.. bez tych gadzetow to jazda jak syrenka![]()
![]()
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
taki wzrost jakby odpalił jakieś doładowanie wg mnie niemożliwe. raczej jest to błąd pomiaruPorszak pisze:a czy ten pik nie moze byc spowodowany wlsnie stozkiem i przelotowym koncowym wydechem, bo Axid pisal ze to wlasnie bylo w tej gsi
-
AxiD
- Nowy
- Kontakt:
panowie czy Wy siebie slyszycie?? jak mozna uzyskac tyle z samego stozka????
Na przerobke skladaja sie:
-stozek MG MOTORSPORT
-Strumienica MG MOTORSPORT
-Tłumik dwukomorowy MG MOTORSPORT (ktory defakto bedzie zmieniony, bo troszeczke nie wyrabia powinienem dojsc do 145KM z gladkim wykresem, bez skoku.. druga corsa na przelocie i koncowym tłumiku REMUSA, ze stozkiem greena ma wykres 145KM- takze nie wiem czy to bląd pomiarowy
.. ) A dwa pomiary u mnie sa na dwoch roznych stozkach..

Takze po zmianie koncowego u mnie nie bedzie tego spadku momentu i zmniejszenia dynamiki wzrostu mocy.. a wiec wykres bedzie bardzo podobny to corsy GSi skorpiona..
No chyba ze znowu eksperci stwierdza ze to rowniez blad pomiarowy
Na przerobke skladaja sie:
-stozek MG MOTORSPORT
-Strumienica MG MOTORSPORT
-Tłumik dwukomorowy MG MOTORSPORT (ktory defakto bedzie zmieniony, bo troszeczke nie wyrabia powinienem dojsc do 145KM z gladkim wykresem, bez skoku.. druga corsa na przelocie i koncowym tłumiku REMUSA, ze stozkiem greena ma wykres 145KM- takze nie wiem czy to bląd pomiarowy

Takze po zmianie koncowego u mnie nie bedzie tego spadku momentu i zmniejszenia dynamiki wzrostu mocy.. a wiec wykres bedzie bardzo podobny to corsy GSi skorpiona..
No chyba ze znowu eksperci stwierdza ze to rowniez blad pomiarowy
C Silver GSi powered by MG Motorsport
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
AxiD jeśli chodzi o drugi wykres to nie ma się czego czepić. skoro na bliźniaczce wyszło tak, to u ciebie pewnie też będzie i było by to naprawdę spore osiągnięcie.AxiD pisze:hmm do tej pory myslalem ze jest to forum gdzie ludzi sa wporzo i sie nie tyraja na wzajem... ale widze ze ze jest troszke inaczej![]()
i pozdrawiam
Staram się być obiektywny. możesz wpakować wykres na http://www.streetracing.pl/forum i poprosić o komentarze. naprawdę nie pisałem tego złośliwie.
-
AxiD
- Nowy
- Kontakt:
gratulacje satan..
Za jakis (pewnie dlugi) czas, (bo zmieniam wszystko na serie- w zwiazku z moimi wojnami z serwisem)... pewnie sie okaze co jest u mnie przyczyna takiego skoku.. jak pozmieniam co mi nie pasi to sie odezwe
...
Satan jakie wziales dodatkowe wyposazenie?? Kseny dali Ci w prezencie czy placiles?
Za jakis (pewnie dlugi) czas, (bo zmieniam wszystko na serie- w zwiazku z moimi wojnami z serwisem)... pewnie sie okaze co jest u mnie przyczyna takiego skoku.. jak pozmieniam co mi nie pasi to sie odezwe
Satan jakie wziales dodatkowe wyposazenie?? Kseny dali Ci w prezencie czy placiles?
C Silver GSi powered by MG Motorsport