Wszyscy staralismy sie zalagodzic sytuacje, niektorzy z nas naprawde powstrzymywali sie od mocnych komentarzy, ktore cisnely sie na usta (rowniez mi), ale klimat jaki wprowadziles tutaj jest conajmniej niezdrowy i dlatego od tej decyzji nie ma odwolania.
Pamietaj co pisalem - po prostu zmien klub - nie staraj sie pokazac jeszcze swojej zlosci bo naprawde mamy duzo wiecej mozliwosci abys nie uczestniczyl w ZADNEJ oficjalnej imprezie w tym kraju. Pozostanmy na tym, ze nie nalezysz juz do CTM i nie rowijajmy juz wiecej tego watku. Niech on jak najszybciej wypadnie z naszych glow.
W tym miejscu chcialbym bardzo podziekowac wszystkim, ktorych ta sprawa dotyczyla i zabolala za powsciagliwosc w wypowiedziach, a przede wszystkim za to, ze pomimo tego incydentu nie zmieniliscie swoich odczuc co do calego zlotu. Ciesze sie, ze jestesmy razem wszyscy i tak trudno wprowadzic w naszym klubie podzialy - jestem z was wszystkich bardzo dumny !!!
Niech to bedzie przyklad dla wszystkich, ktorzy twierdza, ze "CTM sie rozpada" ze jestesmy ze soba juz tyle lat i bedziemy teraz planowac kolejne imprezy we wspolnym gronie.
Przy okazji chcialbym Wam w tym momencie zwrocic uwage na to dlaczego mi zalezy aby zlot byl "zamkniety" dla klubowiczow. Wszyscy na zlocie znamy sie osobiscie i mozemy sobie pozwolic relaks bez obawy o to, ze ktos kogo nie znamy wystrzeli z dziwnym numerem. To sobie bardzo cenie na naszych zlotach - to zaufanie jakim sie darzymy !
Prosze wszystkich o niekontynuowanie watkow zwiazanych ze Shreek-iem. Po prostu zakonczmy temat i skupmy sie na przygotowaniach do kolejnego zlotu