Jaki tłumik wybrać?
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Witam wszystkich
po długich przemysleniach i Waszych radach doszedłem do wniosku, że w grę wchodzą tylko dwa tłumiki i tak otrzymuję:
1. Ulter dedykowany do corsy B - końcówka z kwasówki
2. M-tech wzór a'la Mugen cały z kwasówki
Ceny tych tłumiczków klasuja się na mniej wiecej na tym samym poziomie - około 450 pln
i teraz oczywiście nasuwa sie pytanie. CO WYBRAĆ??????
proszę znów o radę
Pozdrawiam
po długich przemysleniach i Waszych radach doszedłem do wniosku, że w grę wchodzą tylko dwa tłumiki i tak otrzymuję:
1. Ulter dedykowany do corsy B - końcówka z kwasówki
2. M-tech wzór a'la Mugen cały z kwasówki
Ceny tych tłumiczków klasuja się na mniej wiecej na tym samym poziomie - około 450 pln
i teraz oczywiście nasuwa sie pytanie. CO WYBRAĆ??????
proszę znów o radę
Pozdrawiam
mam corse i to jest fajne!!!!!!!!!!!!
CTM # 290 [Łosiek]
CTM # 290 [Łosiek]
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Witam
Własnie dzwoniłem do firmy El-tec i rozmawiałem z bardzo miłym panem, który mi powiedział że jak zamówię u nich tłumik to mo go przywiozą do domu do Gdańska. A z ceną też nie jest tak ostro jak myślałem. Więc się chyba zdecyduje na tego el-teca z jakąś fajną końcóweczką- szkoda że tylko nie robia takich płaskich podobnych do końcówek ultera. (bo on mi tez wchodzi w grę).
Teraz wszystko zalezy od kasy i od moich pomysłów.
Pozdrawiam
Własnie dzwoniłem do firmy El-tec i rozmawiałem z bardzo miłym panem, który mi powiedział że jak zamówię u nich tłumik to mo go przywiozą do domu do Gdańska. A z ceną też nie jest tak ostro jak myślałem. Więc się chyba zdecyduje na tego el-teca z jakąś fajną końcóweczką- szkoda że tylko nie robia takich płaskich podobnych do końcówek ultera. (bo on mi tez wchodzi w grę).
Teraz wszystko zalezy od kasy i od moich pomysłów.
Pozdrawiam
mam corse i to jest fajne!!!!!!!!!!!!
CTM # 290 [Łosiek]
CTM # 290 [Łosiek]