wyświetlacz wariuje
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
wyświetlacz wariuje
Witam mam problem z elektryka w srodku mianowicie: wyswietlacz na konsoli srodkowej (zegar data temp) zapala sie tylko przy wlaczonych światłach i zamknietych dzrzwiach, zeruje sie po kazdym wyjeciu kluczykow, awaryjne wogole sie nie wlaczaja ,tzn przy wlaczonych swiatlach i zamknietych dzrzwiach ,zapala sie kontrolka ale swieci non stop ale swiatla awarii nie mrygaja i jakis dziwny dzwiek sie rozchodzi z pod kierownicy, a radio gra tylko przy wlaczonych swiatlach jak je wylacze to tak jak bym wyjoł kluczyk (wylacza sie)
:0 o co tu chodzi

tja nastał czas spokojnego kombi...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: problem z elektryka ????
wszystko wskazuje na to, ze chodzi o wizyte u dobrego elektrykakyniek pisze:o co tu chodzi

- kyniek
- Weteran
- Kontakt:
no właśnie musze sie wybrac ale nie wiem kiedy,zobaczymy jak sie czegos dowiem to opisze co sie staneło!markos pisze:nie ma co dumac i sie zastanawiac jak sie nie znasz na elektryce.. na wszelki wypadek, zeby nic wiecej nie schrzanic lepiej wybierz sie do elektryka.
masz kwietniaka chyba nie tak strasznie daleko.. w ozarowie
- kyniek
- Weteran
- Kontakt:
prawie trafilesBudzio pisze:u mnie Tid swirowal jak mialem namotane w kablach od radia moze to to u ciebie looknij nic nie zaszkodzi a moze zaoszczedzisz
sprawa rozwiązana
1.usterka- hehe bezpiecznik ktory byl odpowiedzialny za to wszystko nr1 na tablicy bezpieczników
2.powod usterki- podlaczanie radia tzn kostek iso bez odlaczania akumulatora (zrobilo sie jakies zwarcie)
3.koszt- 0zl poniewaz najpierw wziołem do reki instrukcje i szukalem czego kolwiek co moglo byc za to odpowiedzialne