Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
qomo pisze:ta oslona pod silnik kosztuje jakies 150zl..
Mowisz chyba o plastikowej, ktora jedynie ochroni silnik przed blotem? Czy o porzadnie zrobionej, aluminiowej plycie? Bo jesli to drugie to bardzo bardzo tanio.
qomo pisze:ta oslona pod silnik kosztuje jakies 150zl..
Mowisz chyba o plastikowej, ktora jedynie ochroni silnik przed blotem? Czy o porzadnie zrobionej, aluminiowej plycie? Bo jesli to drugie to bardzo bardzo tanio.
mowie o takiej jaka mam w kayalogu. pozniej bedzie u mnie dostawca to ja obejrze sobie
gregorix pisze:Miałem kiedyś takie fele jak Kamiloooo tylko że 13 i 7,5 cala szerokości
13 mozna dosc latwo dostac,duzonwiekszy problem jest z 14 jednak do corsy b 13 sa troche przymale i zawsze jest duza dziura nawet jak posadzi sie maksymalnie na glebe
Ja je miałem w VW polo 1,3 GT Coupe. Tam są miejsze nadkola i w polo
często się zakłada 13 tej szerokości przy glebowaniu , a czy tak łatwo je dostać? Orginalne MANGELS`y nie tak łatwo, bo sporo jest robionych imitacji. A jakiej firmy są twoje?
gregorix pisze:Ja je miałem w VW polo 1,3 GT Coupe. Tam są miejsze nadkola i w polo
często się zakłada 13 tej szerokości przy glebowaniu , a czy tak łatwo je dostać? Orginalne MANGELS`y nie tak łatwo, bo sporo jest robionych imitacji. A jakiej firmy są twoje?
moje sa power techy , jak szukalem cos w takim stylu to mialem do kupienia dwa komplety 13" widzialem na corsie polozonej maksymalnie na glebie, (na gwintach, tak spuszczona ze powolutko tylko dalo sie jechac) i duzzzzzeeeee przeswity
a co sadzicie o chromowanych rekinach (blaszanych ) z bmw?? teraz mam 13x5,5 cala z oponami 165/65... ale to mnie nie satysfakcjonuje... w maluchu wygladały fajnie ale na corse sa za małe... a opłaca sie np kupic ATS Clasic 7 calowe 13 za 700zł??
Jak dlamnie to ta Corsa jest poprostu ZAJEBISTA:D zrobiona ze smakiem fele tez... to sa chromowane blaszaki tak?? bo ja własnie widziałem takie fele jak twoje na szrocie... tez 14 chromowane i z zajebistymi oponkami.... jak zobaczyłem jak wygladaja na aucie to zaczynam sie nad nimi zastanawiac
Hiv pisze:Te fele w corsiawce kamilaaaaaa to z d***(sory imienniku)...
A tak poza tym to każde 13" jest z d***...
I tyle....
PS. Fele artsa rulez!!!
jesli chodzi Ci o rozmiar to moje sa 14 nie 13 , a poza tym nie kazdy moze miec takie fele wiec moze dlatego sa one z d***
Ja wiem, że twoje to 14'. Ale mnie najzwyczajniej w świecie się one nie podobają... Do terenówki się nadają... Nie do corsy! Reszta autka jest jak najbadziej ok! Można pozazdrościć
A o 13', że są z d*** to tak ogólnie. Bo ktoś coś tam o nich wspominał. 14' to oczywiste minimum
Hiv pisze:
Ja wiem, że twoje to 14'. Ale mnie najzwyczajniej w świecie się one nie podobają... Do terenówki się nadają... Nie do corsy! Reszta autka jest jak najbadziej ok! Można pozazdrościć
A o 13', że są z d*** to tak ogólnie. Bo ktoś coś tam o nich wspominał. 14' to oczywiste minimum
to tylko kwestia gustu a gustach sie nie mowi chyba
arts pisze:Kamiloooooo a co to za wydeszek masz zamontowany ????
bez firmowy kupilem go w szczecinie , jest tam firma co robi takie.
caly jest bezrdzewki, ze strumienica, przy moim 1.0 12V (az ) chodzi jak Supra z szybkich i wscieklych
Ktoś mądry kiedyś powiedział: "De gustibus ........."
A autko sympatyczne, widać koncepcje właściciela a nie zlepek chwilowych pomysłów. Jeszcze tylko ten przód lekko w dół i będzie super.
Oby takich więcej.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119