oeljcie to...
lepiej pomyslcie o tych ca obnizaja maluchy albo daja sprezyny do kowla zeby je inaczej zachartowal
I Broń Mnie Panie Boże przed znalezieniem się w pobliżu Ciebie kiedy nadejdzie moment że auto wykona manewr który będzie dla Ciebie nieprzewidywydywalny.gregorix pisze:Jak najdzie mnie taki kaprys to sobie i z 5 ciachne
Arts ja się nie denerwuje i nie popieram. Ja staram się je tępić. A wiesz dlaczego? Bo kiedyś z racji wykonywanej pracy miałem przyjemność nie raz odwiedzać fabrykę producenta zawieszeń. I to nie "Kowalski &co.", ale firmę która zaopatruje puchary sportowe, teamy rajdowe (od formuły 2000 poprzez WRC, na F1 skończywszy), rynek tunerów, a także dodatkowo przemysł, począwszy od łodzi podwodnych, czołgów a skończywszy na kolejnictwie. I wiem jak wygląda cały proces produkcji od surowca (sprowadzonanego z Kobe w Japoni notabene), poprzez wszystkie etapy (projektowanie, obliczenia, obróbkę mechaniczną i termiczną, lakierniczą) produkcyje aż do sprzedaży do klienta końcowego.arts pisze:dodam od siebie że tez niepopieram takich praktyk
Owszem znam.gregorix pisze:Ja pie..... :0 :0 :0 Ty sie na żartach nie znasz?????
To TY wiesz na co Cię stać. A z mojej strony było to przekaskrawienie żeby pokać Ci co robiszgregorix pisze:Chyba nie myślisz że utne 5 zwoi????
Musiałbyś się jeszcze bardzo dużo nauczyć. Bo na razie na peweno Ci się nie uda.gregorix pisze:Skończmy temat bo cie w depresje wpedze i bede miał wyrzuty sumienia.
Ja nie myslę. Ja to wiem.gregorix pisze:I co-myślisz że po ucięciu jednego zwoja stanowie jakieś zagrożenie na drodze???
To Ty powiedziałeś. Bo ja napisałem na jakich podstawach tweierdzę to co twierdzę. I NIGDY i NIGDZIE nie napisałem że jestem wszechwiedzący.gregorix pisze:Nie osłabiaj mnie panie Wszechwiedzący!!!
Jesteś, tylko nieświadomym.gregorix pisze:PS. I nie jestem Killerem! Jeśli chciałeś mnie obrazić lub wkur.....to prawie ci sie udało