JAKI WYBRAĆ STOŻEK
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ktos sie pytaj jak wyglada zamontowany stozek. pare postow wyzej jest zdjecie stozka u Gobo. teraz juz mamy kilka, ale zeby nie bylo ze jestem oschlym i nieprzyjemnym typem
to dodam swoje foto

teraz nie mam puszki i na stozek doprowadzone jest powietrze z tego mniej rozwalonego przewodu

a to jest w alfe romeo-foto ze strony pana Weglarskiego

teraz nie mam puszki i na stozek doprowadzone jest powietrze z tego mniej rozwalonego przewodu

a to jest w alfe romeo-foto ze strony pana Weglarskiego
Ostatnio zmieniony 5 sie 2004, o 09:41 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kondzio
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
gorsze pod wzgledem ,nazwijmy to "przyrostu mocy" czy dzwieku czy jeszcze czegos innego .... ??endo pisze:bawelniany, gabkowe sa podobno duzo gorszeKondzio pisze:Sorry,ze ja sie jeszcze wcisne z pytaniem,ale czy mozecie mi powiedziec jaki stozek jest lepszy (chodzi o material z ktorego jest wykonany),gąbkowy czy ten materialowy ... ??
Nexus 20SEH & Megane dCi
-
losiczka_man
- Świeżak
- Kontakt:
ello wszystkim
niestety jestem chyba jaki nieumiejšcy i nie umiem wzrucić fotek do posta chyba że kto to zrobi za mnie jak mu wysle je na maila.
Fajne sš zdjęcia innych ale moje pytanie z wodš zostało bez echa odpowiedzi. Czy jakie mega duże kałuże nie zaszkodzš stożkowi????????
Please dajcie jakšć ospowied.
Pozdrawiam
niestety jestem chyba jaki nieumiejšcy i nie umiem wzrucić fotek do posta chyba że kto to zrobi za mnie jak mu wysle je na maila.
Fajne sš zdjęcia innych ale moje pytanie z wodš zostało bez echa odpowiedzi. Czy jakie mega duże kałuże nie zaszkodzš stożkowi????????
Please dajcie jakšć ospowied.
Pozdrawiam
mam corse i to jest fajne!!!!!!!!!!!!
CTM # 290 [Łosiek]
CTM # 290 [Łosiek]
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
ogolnie parametrow filtracyjnychKondzio pisze:gorsze pod wzgledem ,nazwijmy to "przyrostu mocy" czy dzwieku czy jeszcze czegos innego .... ??endo pisze:bawelniany, gabkowe sa podobno duzo gorszeKondzio pisze:Sorry,ze ja sie jeszcze wcisne z pytaniem,ale czy mozecie mi powiedziec jaki stozek jest lepszy (chodzi o material z ktorego jest wykonany),gąbkowy czy ten materialowy ... ??