Miedziana foty i filmy
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
to czemu nie ma dzis zadnego spota??!! dlaczego ja nic nie wiem...i dlaczego mafia nie pociesza mnie po stracie autka??sierak pisze:Qna jak macie problem to pokazcie palcem ktory ma problem i kto nie chce sie wziasc do roboty no. Mafia jest w stolicy wiec w 5 min moze kazdego namierzyc
ahia - to bylem ja - Flipper, goscinnie u Sieraka

corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Mafia dopiero dziś jest dosłownie w stolicy, bo w piątek i sobote załatwiała interesy w Pruszkowie
. Rozmowy były owocne, zakrapiane napojami wyskokowymi. Dziś Mafia dochodzi do siebie po męczących spotkaniach biznesowych.

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@arts
Nie, nie u kumpla, bylem u ojca ktory tam mieszka (nie dlugo juz zreszta)
P.S Sorry za OT ... ale czasem nawet mi wolno
Nie, nie u kumpla, bylem u ojca ktory tam mieszka (nie dlugo juz zreszta)

P.S Sorry za OT ... ale czasem nawet mi wolno

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
No niestety 400
I tak renderowalem go jeszcze raz wczorajszy caly dzien zeby uzyskac jakis kompromis pomiedzy jakoscia a wielkoscia
Film przedstawia glownie sobotnia impreze,poniewaz przyjechalismy z Artsem dopiero w sobote na wieczor.
Z tego co wiem to chyba do Pooha na serwerek mozna to wrzucic?

Film przedstawia glownie sobotnia impreze,poniewaz przyjechalismy z Artsem dopiero w sobote na wieczor.
Z tego co wiem to chyba do Pooha na serwerek mozna to wrzucic?

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
- Forum Master
- Kontakt:
tak dla inforamcji zgubkowi kilka razy zjebalo sie renderowanie tego filmu, wiec troche czasu poszlo w pizduuuu ... i co widzmy pochlebne opinie ze za dlugi :0 dzis bede mial film wiec jak przynajmniej bedzie jedna osoba zainteresowana to wzuce jak ktos udostepni miejsce
ps.Markos nie denerwuj sie zawsze mozna pozyczyc CD z orginalem
ps.Markos nie denerwuj sie zawsze mozna pozyczyc CD z orginalem

- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Wiecie co.... a ja to mam w dupie - nie chce juz zadnych filmow. Wiem, ze ktos z was moze nie miec czasu itp. ale sa inni, ktorzy moga to za niego zrobic i sie oferowali nawet (vel Markos) i dalej tylko ktos jakies glupie teksty "jutro bedzie film" pisze i mowi.
Po prostu macie to w dupie gleboko bo nie uwierze, ze przez miesiac nie bylo czasu albo na zrobienie jakiegos mix-u, albo chociaz na skompresowanie calosci i wyslanie np. mi na CD.
Jak dla mnie to pare osob ma innych klubowiczow gdzies.....
Wiktor - za wyslanie smsa pod numer 102 ..... to ci innym razem podziekuje...
Po prostu macie to w dupie gleboko bo nie uwierze, ze przez miesiac nie bylo czasu albo na zrobienie jakiegos mix-u, albo chociaz na skompresowanie calosci i wyslanie np. mi na CD.
Jak dla mnie to pare osob ma innych klubowiczow gdzies.....
Wiktor - za wyslanie smsa pod numer 102 ..... to ci innym razem podziekuje...
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Filmu nie bylo,bo nie mialem go jak wrzucic,poniewaz bylem na urlopie, mialem go dac Artsowi,ale w koncu zawsze ktos nie mogl i sie nie styknelismy,ale wlasnie idzie na serwer i kolo 17-18 bedzie mozna go sciagac.
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila