Kierownica - SKÓRA - Renowacja (???)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Kierownica - SKÓRA - Renowacja (???)
Kupiłem kierownicę od Kadeta GSI obszytą skórą. Pasuje i wygląda znakomicie jednak skóra jest już wytarta całkowicie, tzn starta jest ta zewnętrzna powłoka lakieru barwiącego. Orientuje się ktoś z Was czy są takie lakiery, które pozwoliłyby mi ją odnowić ??
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: Kierownica - SKÓRA - Renowacja (???)
to nie lakier tylko lico...AMFILIADA pisze:starta jest ta zewnętrzna powłoka lakieru barwiącego
pomoze tylko obszycie kierownicy na nowo.
JEST JESZCZE TAKA!REN pisze:a wiekszej czcionki nie bylo?
nieco wieksza

a temu panu prosze nalac, bo dobrze gada=JUHol= pisze:ps. piszac normalna czcionka tez widac dobrze

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
uwierz mi, nie wrocisz skorze raz zdartego lica.AMFILIADA pisze:wiem ze sa jakies preparaty ale nie znam ich nazw niestety
pracowalem w branzy obuwniczej 5 lat, troszke o skorach wiem

ps. w internecie obowiazuje netykieta. wiekszymi/pogrubionymi literami podkresla sie tylko to co najwazniejsze, a duze znaki oznaczaja krzyk. to tak na przyszlosc. duzych liter nie czyta sie wcale latwiej, szczegolnie, jesli nie maja ogolnie przyjetego koloru, w ktorym pojawiaja sie wszystkie inne posty...
@ arts
sprawdzilem wszystkie kombinacje, ta byla najwieksza i najbardziej oczojebna

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
jest w razie czego mogę sie dowiedzieć=JUHol= pisze:foliatec cos robil takiego.... ale nie wiem gdzie szukac tego. chyba w lodzi jest przedstawiciel ale reki nie dam odciac.....
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Nowy
@-=m&m=-
Jesli bedziesz przechodzil kolo tego sklepu to obczaj prosze ceny, nazwy i jak to dziala (czyt. czy efekt warty rozdzierania pupy)
@!markos
Dobry pomysl z tym "@" mam nadzieje ze nie masz praw autorskich
@arts
Hmmm... a ile to kosztuje ?? I gdzie najlepiej sie z tym udać ?? Na allegro jest Pan ktory przyjmuje takie zlecenie ale wola 150-200 zł
kierownica kosztowala 120 !!!!
Jesli bedziesz przechodzil kolo tego sklepu to obczaj prosze ceny, nazwy i jak to dziala (czyt. czy efekt warty rozdzierania pupy)
@!markos
To bardzo cenna informacja i wezme to pod uwage bo moze sie okazac ze preparat kosztuje tyle co obszycie. Co do netykiety - zastosuje się, po prostu taki ze mnie esteta... lubie jak wszystko lsni na kolorowo i jest czytelneuwierz mi, nie wrocisz skorze raz zdartego lica.

@arts
Hmmm... a ile to kosztuje ?? I gdzie najlepiej sie z tym udać ?? Na allegro jest Pan ktory przyjmuje takie zlecenie ale wola 150-200 zł

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
40zl za kierownice z manty...skorzana trójramiennaAMFILIADA pisze:@arts
No widzisz to sa zalety zakupow na allegro... 120 zl to normalna cena te kiery tak chodza... nie za bardzo mam czas biegac po szrotach a ta kiera akurat mi sie podobaładales 120 zl za kiere z wytarta skorka40 zł ale za jaką ?? Mnie sportowe badziewia nie intersuja
corsa A & Audi S3

-
- Weteran
- Kontakt:
o obszycie pytasz w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym sprzedającym elementy do tuningu itp. albo walisz do jakiejś firmy tuningowej - chyba są takie we Wrocławiu
u mnie w Katowicach za obszycie w ktore jest wliczona już skóra 100 zl.
za obszycie i naciagnięcie skóry na gorąco - wygląda jak oryginalna - coś. koło 200 zl.
jak się chce, żeby było dobrze to nie może być tanio.

u mnie w Katowicach za obszycie w ktore jest wliczona już skóra 100 zl.
za obszycie i naciagnięcie skóry na gorąco - wygląda jak oryginalna - coś. koło 200 zl.
jak się chce, żeby było dobrze to nie może być tanio.

- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
art lezy u mnie w garazu taki wynalazek i tez latalem za tym zeby cos z nia zrobic .opowiedz jest tak, ze nie warto bo cena obszycia jest wyzsza niz wartosc kieriwnic wiec sumujac kosz kiery i obszycia to pewnie by klarowal sie w granicach 250 pln to lepiej kupic kiere z tego sklepu jak sie leci na janki sportowa z imitacja sory i wyjdzie cie to w tych piniazkach .GRA NIE WARTA SWIECZKI NO I TA FAJERA OD KADETA TO H.... JEST PEWNIE W POROWNANIU Z SPORTOWA JAKAS PODRUBA HHEHEHEHarts pisze:Markos a jeszce wiekszej nie bylo ?![]()
obszyc i po klopocie,przeciez to zaden mega wydatek a ile radosci w dotyku ....
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
u mnie na wsi, jest firma robiąca tapicerki skórzane do różnych aut (fabrycznych np. mercedes) i obszycie takie "profi" kosztuje 200. dorabiają sobie ludzie po pracy 

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
kiedyś w telewizorni gdzieś było, i o ile pamiętam całe wnętrze (fotele, boczki, itp) koło 2-3tyśkamiloooo pisze:a wie ktos moze jaka jest cena obszycia![]()
siedzen tyl i prozd oraz boczkow w corzie???