endo pisze:cos wspominales o tym, ze nie masz prawka chyba - jest to tez wymagane..
7.1 Do udziału w Pucharze Prezesa SSS będą dopuszczeni kierowcy, którzy wypełnią i podpiszą zgłoszenie do zawodów i dokonają wpłaty wpisowego w wysokości ustalonej przez SSS, a ponadto posiadają:
a) prawo jazdy odpowiedniej kategorii
=JUHol= pisze:ale jak sie boczki z drzwi wywali to ladauje sie w outlaw....
po to wlasnie zalinkowalem caly regulamin...10). Przedni fotel kierowcy, tapicerka na drzwiach przednich i deska rozdzielcza są wymagane.
Uświadom mnie Markos dlaczego tapicerka na drzwiach musi zostać :0 że deska rozdzielcza to można się domyślić.!markos pisze:endo pisze:cos wspominales o tym, ze nie masz prawka chyba - jest to tez wymagane..7.1 Do udziału w Pucharze Prezesa SSS będą dopuszczeni kierowcy, którzy wypełnią i podpiszą zgłoszenie do zawodów i dokonają wpłaty wpisowego w wysokości ustalonej przez SSS, a ponadto posiadają:
a) prawo jazdy odpowiedniej kategorii=JUHol= pisze:ale jak sie boczki z drzwi wywali to ladauje sie w outlaw....po to wlasnie zalinkowalem caly regulamin...10). Przedni fotel kierowcy, tapicerka na drzwiach przednich i deska rozdzielcza są wymagane.
Bronek_84 pisze:...Uświadom mnie Markos dlaczego tapicerka na drzwiach musi zostać...
bezpieczenstwo, bezpieczenstwo i jeszcze raz bezpieczenstwo.11) Dopuszcza się wymianę fotela na lżejszy, ale spełniający warunki bezpieczeństwa.
12) Dopuszcza się zamianę seryjnej tapicerki na drzwiach przednich na wykonaną z włókna szklanego, włókna węglowego lub kevlaru. Nowe elementy nie mogą posiadać ostrych krawędzi i muszą spełniać warunki bezpieczeństwa.
13) Deska rozdzielcza musi być seryjna lub podobna do seryjnej i wykonana z włókna węglowego, szklanego lub kevlaru. Nie mogą występować ostre krawędzie i musi ona spełniać warunki bezpieczeństwa.
14) Każdy startujący samochód musi być wyposażony w gaśnicę.
15) Samochód musi być wyposażony w pasy bezpieczeństwa dla kierowcy.
11 sierpnia o 11:53 !markos pisze:do ilu krecic to tez mozna albo doswiadczalnie policzyc jezdzac 20 razy na 400m i liczac czas kiedy najlepiej wychodzi, albo shamowac sie i odrazu wiedziec do ilu w ogole warto sie krecic.
18 sierpnia o 23:54 ThomasTsT pisze:przeciaganie silnika do momntu ociecia zapłonu to dobra technika???? czy zmieniac biegi 1000obr. wczesniej??
tak sie wlasnie u nas czyta forum19 sierpnia o 13:05 Porszak pisze:najlepiej to sie zhamowac zeby wiedziec gdzie biegi zmieniac i wiedziec co masz pod noga na okreslonych obrotach
oooo ja piernicze, ale mnie koledzy zaskoczyli :0-=m&m=- pisze:nie wiedziałem czy umieścić to w heheh czy tutaj :
http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/427239.html
I tak powinno byc a nie ze sie tylko dopierniczaja o byle shit-=m&m=- pisze:nie wiedziałem czy umieścić to w heheh czy tutaj :
http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/427239.html
a teraz mają inne??=JUHol= pisze:przynjamniej inne spojrzenie pozniej beda mieli na rasowane auta...
z tym to trochę chyba ktoś nie przemyślał tematu do końca"Do wyścigu nie będą dopuszczone samochody z doładowaniem tzw. nitro."
ciekawe czy nikt dowodu nie straci"Przed startem auto sprawdzą policjanci z Sekcji Ruchu Drogowego."