walsnie jak ktos chce lusterka M3 to walic do mnie bo robimy wieksza zamowienie zeby taniej bylo!! narazie jest nas 3....cena 150zl za komplet z adaptorami...czyli cena normnalna jak narazie...pirat pisze:właśnie to samo chciałem napisać...qomo pisze:rekalama dzwignia handluarts pisze:qomo nie za duzo reklamy
...jestem już po wstępnych rozmowach z Towarzyszem Tomaszem
Nadkola w B - malowanie, demontarz (???)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
qomo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
corsa A & Audi S3

-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
corsa C przypomina Punto... ja Ci damAMFILIADA pisze:...no w Corsie C przypominajacej Fiata Punto wygladalo by to beznadziejnie...tak się zastanawiam i dochodze do wniosku, że ja bym jednal lamp sobie nie zamalowałBecia nadaje sie do tego idealnie... wystarczy spojrzec ponizej
no... a świateł to bym nie zamalował ani w A ani w B ani w C ani nawet w D jak sie pojawi
-
DARD
- Świeżak
- Kontakt:
Pirat ale zgodzisz się ze mną że lepiej by tył wyglądał gdyby lampy były tkie jak w wersji 3 d. to po pierwsze, po drugie do wersji 3d jest wiecej zamienników. A po trzecie gdyby pomalowac lamy tylne w wersji 5d to na pewno nie było by widac nic bo bez malowania też niewiele widać.
I jeszcze pytanie czy ty również masz kłopoty ze stykami i paleniem żarówek w tylnych reflektorach ??
Ja przez pewien czas po zakupie mojej maszyny myślałem że jest autem popowodziowym.
acha Lampy przednie gładkie z czarnym wypełnieniem kupisz na giełdzie w Gliwicach cena od 120 - 150 zł za sztuke, te lampy wyglądają mniej więcej tak jak w Corsarzu u Alka (był w tym roku w GT chyba marcowy albo lutowy numer)
Pozdrawiam
I jeszcze pytanie czy ty również masz kłopoty ze stykami i paleniem żarówek w tylnych reflektorach ??
Ja przez pewien czas po zakupie mojej maszyny myślałem że jest autem popowodziowym.
acha Lampy przednie gładkie z czarnym wypełnieniem kupisz na giełdzie w Gliwicach cena od 120 - 150 zł za sztuke, te lampy wyglądają mniej więcej tak jak w Corsarzu u Alka (był w tym roku w GT chyba marcowy albo lutowy numer)
Pozdrawiam
NIE LEKCEWAŻ POTĘGI MOCY 
-
DARD
- Świeżak
- Kontakt:
Kurbat a z jakiego konkretnie miasta na Śląsku pochodzisz ??
Takie pytanie.
A za niedługo będą lepki
Jeszcze Jedno Kurbat powiedz mi jakie osiągi ma twoja Corsa.
I pytanie ogólne czy zmiana pracy programu komputera pokładowego bez chip tuningu jest niebezpieczna dla pojazdu.
Takie pytanie.
A za niedługo będą lepki
Jeszcze Jedno Kurbat powiedz mi jakie osiągi ma twoja Corsa.
I pytanie ogólne czy zmiana pracy programu komputera pokładowego bez chip tuningu jest niebezpieczna dla pojazdu.
NIE LEKCEWAŻ POTĘGI MOCY 
-
Bronek_84
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Nie wiem o co chodzi z tym paleniem się żarówek ale mi się też czesto palą. Może dlatego, że dużo w nocy jeżdżęDARD pisze:Pirat ale zgodzisz się ze mną że lepiej by tył wyglądał gdyby lampy były tkie jak w wersji 3 d. to po pierwsze, po drugie do wersji 3d jest wiecej zamienników. A po trzecie gdyby pomalowac lamy tylne w wersji 5d to na pewno nie było by widac nic bo bez malowania też niewiele widać.
Pozdrawiam
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Z tego co się orientuje w zwykłym reflektorze szkło ma odpowiednie "przetłoczenia" które mają za zadanie odpowiednio rozproszyć swiatło...!markos pisze:a nie...? ja tam widze normalny odblysnik..Hiv pisze:Aby napewno?
Skoro ten reflektor ma gładkie szkło... odbłyśnik nie może być taki sam... Musi zastąoić to czego nie ma na szkle.
Widziałeś kiedyś jak świeci zbity reflektor zwykły i z gładkim szkłem? Ten z gładkim zdecydowanie lepiej
Może znów corsa...
-
Bronek_84
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Te "przetłoczenia" to jest nic innego jak soczewki rozpraszające. Daltego właśnie pytam jak to świeci, jeśli nie ma tych soczewek.Hiv pisze:Z tego co się orientuje w zwykłym reflektorze szkło ma odpowiednie "przetłoczenia" które mają za zadanie odpowiednio rozproszyć swiatło...!markos pisze:a nie...? ja tam widze normalny odblysnik..Hiv pisze:Aby napewno?
Skoro ten reflektor ma gładkie szkło... odbłyśnik nie może być taki sam... Musi zastąoić to czego nie ma na szkle.
Widziałeś kiedyś jak świeci zbity reflektor zwykły i z gładkim szkłem? Ten z gładkim zdecydowanie lepiej
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 
-
DARD
- Świeżak
- Kontakt:
Markos powiedziano mi ostatnio że zmiana programu komputera pokładowego i zwiekszenie osiągów silnika przez ww. modernizację może spowodować uszkodzenie silnika.
Ja się trylko pytam czy to prawda bo jakoś nie do końca chce mi się wierzyć ??
A odbłyski w lampach gładkich nie są takie same jak w tych seryjnych bo geometria szkła musi zostać zastąpiona przez ten odblask.
Ja się trylko pytam czy to prawda bo jakoś nie do końca chce mi się wierzyć ??
A odbłyski w lampach gładkich nie są takie same jak w tych seryjnych bo geometria szkła musi zostać zastąpiona przez ten odblask.
NIE LEKCEWAŻ POTĘGI MOCY 
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Teoretycznie mozna, o wiele szybciej w turbodoladowanych, niz w wolnossacych. Wez sobie np temat z f.s.pl gdzie byla mowa o chipach z MTM - powoduja zle AFR czego konsekwencja jest taka temp w silniku ze moze sie to konczyc jako BUM.DARD pisze:Markos powiedziano mi ostatnio że zmiana programu komputera pokładowego i zwiekszenie osiągów silnika przez ww. modernizację może spowodować uszkodzenie silnika.
Ja się trylko pytam czy to prawda bo jakoś nie do końca chce mi się wierzyć ?
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Pytanie bez sensu, zmiana oprogramowania komputera (zapisanego w pamieci eeprom zwanej popularnie chipem) to wlasnie tzw. chip tuning.. I przy kazdej takiej modyfikacji, zwlaszcza przez osobe nie znajaca sie na tym, wszystko moze sie zdarzyc, lacznie z BUM KubeltaDARD pisze:I pytanie ogólne czy zmiana pracy programu komputera pokładowego bez chip tuningu jest niebezpieczna dla pojazdu.

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
wiem ze sie czepiam... ale blagam... nie komputera pokladowegoDARD pisze:czy zmiana pracy programu komputera pokładowego bez chip tuningu jest niebezpieczna dla pojazdu
c20rsa, czlowieku meeen!