Modlin
- satan
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Modlin
ha ha ha jaja sobie robissz......arts pisze:Bedzie tym razem ponownie oddzielny sektor? pozdr
ja nie wiem czy pojade......
Bo nie będzie mojego idola MARKOSA
powered by PTT & VTG
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Jedziem,trzeba jakis lansik w koncu zrobic.Jaja beda
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- satan
- Weteran
- Kontakt:
zgubek pisze:
Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek ,
powered by PTT & VTG
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Przeciez on jest WIELKI,proponuje wizyte u Okulistysatan pisze:zgubek pisze:
Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek , Jeszcze mniejszy awatarek ,
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
o ile bedzie miejsce tam sie wszyscy chyba umawiaja - ale damy radearts pisze:Satan Ty nie jedziesz hmmmm nie ma takiej opcji nawet sila zaciagniemy moze ustawka pod Mc w Łomiankach ?
1 maja fajnie wygladalo jak na Modlin wjechalo z 10 megane coupe. Mam nadzieje ze nas bedzie wiecej.
Pozostaje wybrac jeszcze godzine. Moim zdaniem dobrze by bylo spotkac sie rano i wjechac ok 8-8:30 na plac bez kolejki. Lepiej stac na placu chyba niz w korku przed brama.
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
czy taka szybka to bym polemizowal...my jechalismy rano fakt ruch maly ale dziur sporo zwlaszcza na odcinku z rajszewa do wnoego dworu...Aro83 pisze:Panowie, a nie możecie jechać przez Jabłonnę??
w maju jak jechaliśmy ok 8.30 to była zajebista droga - pusta i szybka
bo my tu z Legionowa musimy sporo nadrabiać do Łomianek, prawda Pirat?
corsa A & Audi S3
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
Aro dobrze prawi! Drogi juz troche polatali to raz (ale tylko troche). Dla nas przez Jablonne bedzie blizej, to fakt. jadac przez Jablonne moze by sie dolaczyl ktos od strony Bialego czy Ostroleki?
Mysle ze na drodze przez Jablonne nie powinno byc radarow.
P.S. Aro - od Rajszewa to juz chyba powiat nowodworski hehe
No niech sie inni wypowiedza. Faktycznie droga ta sama. Nawet pewnie krotsza, bo nie trzeba jechac przez zakroczym z drugiej strony
Mysle ze na drodze przez Jablonne nie powinno byc radarow.
P.S. Aro - od Rajszewa to juz chyba powiat nowodworski hehe
No niech sie inni wypowiedza. Faktycznie droga ta sama. Nawet pewnie krotsza, bo nie trzeba jechac przez zakroczym z drugiej strony
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
ja swoj glos oddaje artsowiarts pisze:mi sie wydaje ze wiekszosc bedzie leciala traska wawa-gdansk a nie drozkami powiatowymi, zreszta jak kto chce, chyba nikt oprucz ludzi z legionowa nie bedzie tamtedy jechal, to jak ustawiamy sie jakos, czy bedziemy polemizowac
@arts to jak ustalicie miejsce to my sie omowimy gdzies w proszkowie czy piastowie i pojedziemy razem wiec jak cos to sie umowie z Toba i bedziesz kierowal kolumna
tja nastał czas spokojnego kombi...
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
Arts tu nie chodzi o polemikę. Bo dla Was to praktycznie rybka, bo droga ta sama, a chodzi tylko o to, że możecie pojechać tak, że więcej osób ma po drodze.
Ale moje zdanie jest takie, że można do Was dojechać do Łomianek. Nie będziemy się przecież spierać o takie pierdoły.
Jeszcze niech się Aro wypowie, bo Qomo nie jedzie.
pozdr
Ale moje zdanie jest takie, że można do Was dojechać do Łomianek. Nie będziemy się przecież spierać o takie pierdoły.
Jeszcze niech się Aro wypowie, bo Qomo nie jedzie.
pozdr
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
mnie nie bedzie.Aro83 pisze:
tylko gdzie się podziała reszta warszawiaków??????
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym