Kierownica - SKÓRA - Renowacja (???)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
o ile się oriętuje to dobrej jakości materiał więcej kosztujeqomo pisze:
ja mam kolesia co za 800zl zrobil calego golfa II w dwoch kolorach...fotele boczki, podsufitka, tylna polka i kierownica...
za obszycie wlurem mojej corsy chca 500zl

- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
to dosc duza roznica skora 800 a welurem 500?? :0 czyli jak sie ktos dobrze dogada za 1 tysiaczka mozna cos wymodzic ciekawego w srodkuqomo pisze:ja mam kolesia co za 800zl zrobil calego golfa II w dwoch kolorach...fotele boczki, podsufitka, tylna polka i kierownica...kamiloooo pisze:a wie ktos moze jaka jest cena obszycia![]()
siedzen tyl i prozd oraz boczkow w corzie???
za obszycie wlurem mojej corsy chca 500zl

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
zapomnialem dodoac ze oczyewiscie skora ekologiczna a co do weluru to nie mam poiejcia z czego on jest...i jaki jest gatunkowoAdamXXL pisze:o ile się oriętuje to dobrej jakości materiał więcej kosztujeqomo pisze:
ja mam kolesia co za 800zl zrobil calego golfa II w dwoch kolorach...fotele boczki, podsufitka, tylna polka i kierownica...
za obszycie wlurem mojej corsy chca 500zl. wiem bo robiłem sieć w tej firmie http://www.kalita.com.pl a tam prawie wyłącznie ze skóry i alcantary robią mebelki
kamiloooo pisze:welurem ladnie wyglada obszycie?? bo w sumie widzialem tylko auta obszyte skorka![]()
ladnie...wnetrze jest fajnie czrne i bardzo przytlulne...

corsa A & Audi S3

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
ekoliczna jest bardziej matowa...ogolnie to wystko co wiem jesli chpodzi o wyglad...to zauwarzylem i jest mial w dotyku i tka nie zjezdzisz jak na zwyklej..pozatym chcoarz ze wzgledu na zwirzaki wolalbym taka...kamiloooo pisze:a czym sie rozni skora ekologiczna od zwyklej w sensie jakosci?? bo nie bardzo sie orientuje w tymwytrze sie szybko czy brzydko wyglada czy co takiego?? :0
corsa A & Audi S3

-
- Świeżak
- Kontakt:
Skoro gadamy o kierownicy to mam pytanie
jeżeli odkleiła się okładzina od tego pręta w środku, wiadomo że w miejscu w którym najczęściej się trzyma dłoń to to odchodzi, czy da się to na powrót przymocować wstrzykując w kierownicę naprzykład klej silikonowy czy raczej to juz jest koniec ??
jeżeli odkleiła się okładzina od tego pręta w środku, wiadomo że w miejscu w którym najczęściej się trzyma dłoń to to odchodzi, czy da się to na powrót przymocować wstrzykując w kierownicę naprzykład klej silikonowy czy raczej to juz jest koniec ??
NIE LEKCEWAŻ POTĘGI MOCY 

- Marcin99
- Nowy
- Kontakt:
Qomo robiłeś coś takiego??qomo pisze: ladnie...wnetrze jest fajnie czrne i bardzo przytlulne...
Jakiś tydzień temu zdażył się error i w bagażniku rozlała mi się żółta farba akrylowa, poszło na kanape i dostało się do środka - efekt taki że uplamił się boczek i kanapa.
Nad obszyciem całego środka zastanawiałem sie już od jakiegoś czasu bo kanapa jest w innym kolorze niż siedzenia - sytuacje ratują tylko pokrowce (które zaczynają mnie juz denerwować) - a też żółty kolorek dodatkowo mnie dopinguje żeby oddać do obszycia.
Myśałem właśnie nad obszyciem welurem i chętnie dowiedziałbym się coś na ten temat.
Qomo będe pytał na GG
Pozdr