A myslałem ze sportowa zawiecha jest niepotrzebna:/..
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
ThomasTsT
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A myslałem ze sportowa zawiecha jest niepotrzebna:/..
Dzis od samego rana przesladuje mnie pech
dzis jadac do szkoły około 140km/h chciałem wyprzedzac POLONEZA
ktory wiozł jakies olbrzymie płyty gipsowo-kartonowe zblizam sie do niego a tu nagle TRACH!! i płyty z jego dachu wprost na mnie...
miałem smierc w oczach widzac jak leci na moje piekne autko płyta 1,5na2 metra szybki unik spory drift....
i cało i szcesliwie (choc to chyba była tylko pomoc boga i zawieszenia od QOMO...) wyprostowałem auto i szczesliwie sie zatrzymałem... serce waliło mi jak niewiem... ale to nie koniec przygod...
nastepnie jadoc przez skrzyzowanie pokazało sie czerwone swiatło.... wiec szybka reakcja hamulce i tyle... samochodzik stanoł idealnie... lecz jak sie okazało chwile pozniej RENAULT CLIO miało troszke gorsze hamulce i moja Corsa pomogła sie mu zatrzymac
naszczesie skonczyło sie na lekkim przesunieciu zdezaka i lekkim jego obtarciu... koles wypłacił mi kase i sie rozjechalismy... po tych przezyciach dzis juz postanowiłem nie jezdzic... zeby nie stało sie cos gorszego
...
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Zaraz, zaraz ja tutaj czegos nie rozumiem...Ty masz w koncu to prawko czy bez prawka tak sobie poczynasz :0 ?
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
endo pisze:zgubek pisze:Zaraz, zaraz ja tutaj czegos nie rozumiem...Ty masz w koncu to prawko czy bez prawka tak sobie poczynasz :0 ?![]()
![]()
![]()
jaaazzddaaaa
![]()
![]()
JAZDAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!WSZYSTKIE GWIZDKI CHCE SLYSZEC, RECE W GOREEEEEEEEEEEEEEEEE, LECIMYYYYYYYYYY, JAZDAAAAAAAAAAAA!!!!!!
...niech zyja vixiarze....
...JAZDA...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
A tak to opisales jakbys to Ty jechal...i dlatego bylem ciekaw jak zalatwiles sprawe ze stluczka nie majac prawa jazdy...ThomasTsT pisze:Prawka niemam(narazie)... w sumie to było tak z tym polonezem ze ja sobie jechałem taka droga na uboczu na ktorej niema praktycznie ruchu na zadupiu jakims(wtedy ojciec pozwala mi kierowac) ... ale przygoda z stłuczka przydazyła sie juz jak moj ojciec siedział za kierownica....
Pozdrawiam.
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
Re: A myslałem ze sportowa zawiecha jest niepotrzebna:/..
Ty to masz zawsze przygodyThomasTsT pisze:Dzis od samego rana ...
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
ariwa ariwa caly ctm sie kiwazgubek pisze:endo pisze:zgubek pisze:Zaraz, zaraz ja tutaj czegos nie rozumiem...Ty masz w koncu to prawko czy bez prawka tak sobie poczynasz :0 ?![]()
![]()
![]()
jaaazzddaaaa
![]()
![]()
JAZDAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!WSZYSTKIE GWIZDKI CHCE SLYSZEC, RECE W GOREEEEEEEEEEEEEEEEE, LECIMYYYYYYYYYY, JAZDAAAAAAAAAAAA!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...JAZDA...
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
<gwizd> <gwizd>zgubek pisze:endo pisze:zgubek pisze:Zaraz, zaraz ja tutaj czegos nie rozumiem...Ty masz w koncu to prawko czy bez prawka tak sobie poczynasz :0 ?![]()
![]()
![]()
jaaazzddaaaa
![]()
![]()
JAZDAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!WSZYSTKIE GWIZDKI CHCE SLYSZEC, RECE W GOREEEEEEEEEEEEEEEEE, LECIMYYYYYYYYYY, JAZDAAAAAAAAAAAA!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...JAZDA...
Jaaazzzzdddaaaa...
btW: I klubowa impreza
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
jeah!! nie moge....pirat pisze:<gwizd> <gwizd>zgubek pisze:endo pisze:![]()
![]()
![]()
jaaazzddaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...JAZDA...
Jaaazzzzdddaaaa...![]()
![]()
![]()
btW: I klubowa impreza![]()
![]()
a biale rekawiczki masZ? bez tego satan nie wpuszcza

corsa A & Audi S3

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: A myslałem ze sportowa zawiecha jest niepotrzebna:/..
no tak... tylko troszeczke zle sie wyraziles... podmiot domyslny tutaj to ewidentnie ja! ja jechalem, ja wyprostowalem, itd.ThomasTsT pisze:chciałem wyprzedzac...
wyprostowałem auto...
i szczesliwie sie zatrzymałem...
...ale jednak nie ja
c20rsa, czlowieku meeen!
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
ThomasTsT pisze:Prawka niemam.w sumie to było tak z tym polonezem ze ja sobie jechałem taka droga na uboczu ....
Gratuluje Twojemu ojcu odwagi. Dać Tobie samochód bez prawka.ThomasTsT pisze:jadac do szkoły około 140km/h
A swoją drogą 140 po drodze "trzeciej kategorii" .......biedny ten zawias od Qomo, musi niezie dostawać po dupie...

-
ThomasTsT
- Nowy
- Kontakt:
Fliper nie boj sie niejestem jakims oszołomem ktory szaleje jak tylko tatus da mu samochud...na podzednych drogach nabieram tylko wprawy... by w przyszłosci jezdzic bezpieczniej...moj ojciec przez 15 lat był instruktorem prawa jazdy...wiec uczy mnie jezdzic osoba najodpowiedniejsza do tej roli... mam nadzieje ze mnie nie wyzucicie z CTMu za to ze jezdze po jakis "wiejskich" drogach autem co??... z reszta powiedzcie sami czy nie jezdziliscie autem bez prawka??(KOT Z WAS JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY ZUCI KAMIEN)...niejezdze autem po publicznych drogach i w zabudowanym terenie... eh niechciałem wywzac na was złego wrazenia.. eh za kierownica juz troche jezdza... pare lat startowałem gokardami w wyscigach... staram sie byc na wiekszosci czasowek organizowanych w moim wojewodztwie... pozatym mam 4 w szkole z przedmiotu PRZEPISY RUCHU DROGOWEGO (bo jak by ktos niewiedział ucze sie w technikum samochodowym)
... eh zreszta prawko juz niedługo... wiec bede mogł smigac wszedzie gdzie mnie droga zaprowadzi i to zgodnie z prawem...
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
qomo pisze:jeah!! nie moge....pirat pisze:<gwizd> <gwizd>zgubek pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...JAZDA...
Jaaazzzzdddaaaa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I odkurzacz na plecach...JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Vixiarze wszystkich krajow laczcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
powiesz ze sie powtarzam ale wz wkrec sie ze wijasz na vixe a tam satan z paleczkami i z odkurzaczem...zabija mnie ten tekstzgubek pisze:qomo pisze:jeah!! nie moge....pirat pisze: <gwizd> <gwizd>
Jaaazzzzdddaaaa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I odkurzacz na plecach...JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Vixiarze wszystkich krajow laczcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tlumacz sie!! :0ThomasTsT pisze:Latqw to mam niespełna 18... tak wogule to temat mojego prawa jazdy jest troche po za tematem
...
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Jesli chodzi o temat prawka, to mialem nie oceniac Twojego "wyczynu", ale jak inni zaczeli, to ja tez - a co?
Jasne ze kazdy z nas, zapalencow motoryzacji jak sadze tu i owdzie probowal swoich sil za kierownica i na kurs nie szedl na swiezo.
Ja rowniez mam w domu odpowiednia osobe do nauki, gdyz moj tata jest zawodowym kierowca. Ale nie chodzi tu o przechwalanie. Zmierzam do tego, ze moje poczatki byly zupelnie inne, chociaz od 7 roku zycia jezdzilem samochodem. Ja nigdy ale to nigdy nie jezdzilem po zadnych drogach publicznych (droga publiczna to taka ktora ma nazwe i nie jest gruntowa chyba
) Ja jezdzilem, niezaleznie czy osobowka czy ciezarowka, zawsze po terenach zamknietych: firmy, place manewrowe, puste parkingi gdzie krzywde moglem zrobic wylacznie samochodowi. Chyba powolna jazda i oswojenie sie z pojazdem daje wiecej niz zapierdalania sporo ponad 100. Takie moje zdanie.
Piszesz, ze nie jechales po drodze publicznej, to gdzie w Twoich okolicach sa drogi niepubliczne gdzie mozna jezdzic 140 km/h? Dla mnie to niepowazne, bo na prostej drodze to kazdy potrafi pedal wcisnac. I w pelni zgadzam sie z Artsem, ze miales poprostu farna, bo to nie zawieszenie Ci pomoglo, a glupie szczescie. Pedzac z ta predkoscia, ulamek sekundy i narobilbys kichy i sobie i tacie.
I nie spodziewaj sie, ze na tym forum, ze ktos Cie za to pochwali i powie "eee Thomas, zajebista zawiecha - gratuluje". Byl tu jeden co wyprzedzal karetke
i chyba sie nawrocil
A poza tym pozdrawiam z bialymi rekawiczkami i JAAAAZZZZDDDDAAA !
DJ Zgubek daje czadu
Jasne ze kazdy z nas, zapalencow motoryzacji jak sadze tu i owdzie probowal swoich sil za kierownica i na kurs nie szedl na swiezo.
Ja rowniez mam w domu odpowiednia osobe do nauki, gdyz moj tata jest zawodowym kierowca. Ale nie chodzi tu o przechwalanie. Zmierzam do tego, ze moje poczatki byly zupelnie inne, chociaz od 7 roku zycia jezdzilem samochodem. Ja nigdy ale to nigdy nie jezdzilem po zadnych drogach publicznych (droga publiczna to taka ktora ma nazwe i nie jest gruntowa chyba
Piszesz, ze nie jechales po drodze publicznej, to gdzie w Twoich okolicach sa drogi niepubliczne gdzie mozna jezdzic 140 km/h? Dla mnie to niepowazne, bo na prostej drodze to kazdy potrafi pedal wcisnac. I w pelni zgadzam sie z Artsem, ze miales poprostu farna, bo to nie zawieszenie Ci pomoglo, a glupie szczescie. Pedzac z ta predkoscia, ulamek sekundy i narobilbys kichy i sobie i tacie.
I nie spodziewaj sie, ze na tym forum, ze ktos Cie za to pochwali i powie "eee Thomas, zajebista zawiecha - gratuluje". Byl tu jeden co wyprzedzal karetke
A poza tym pozdrawiam z bialymi rekawiczkami i JAAAAZZZZDDDDAAA !
DJ Zgubek daje czadu
-
ThomasTsT
- Nowy
- Kontakt:
Eh chłopaki wyluzujcie juz... wiem ze zrobiłem zle ... nic sie nikomu nie stało... a mi wrazen starczy na najblizsze poł roku dopuki nie odbiore prawka... kazdy odwala w młodosci jakies bzdury... mam nadzieje ze atmofera panujaca na tym forum w stosunku domnie sie nie zmieni... bo naprawde czuje sie tu jak w jednej wielkiej RODZINIE.. no i w sumie prawie tak jest... bo CTM to jedna wielka rodzina...
i wszystkich nas łaczy wspolna miłosc do CORSY..
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
no to teraz kolej na mnie :
temat który tu został poruszony jest , sami przyznacie, dosc kontrowersyjny.
chłopak kocha samochody, a co wiecej wie cos na ten temat i jak można sie domyslac po innych postach, stale poglebia swoja wiedze. to sie chwali niewatpliwie.
szalenstwo bez prawka o jaki napisal w swym poscie rzeczywiscie z lekk i mnie przeraza i nie powala na kolana a wreczprzeciwnie, ale ...
nam przypada zaszczytna rola "wychowawców" i z pewnościa sytuacje takie nie będą sie juz powtarzały po tym co usłyszał.
jestem przekonany, że bardziej na niz na "fartownych driftach" zależy mu na opinii CTM-u i przede wszystkim wlasnym życiu i życiu i zdrowiu innych, wiec zawieche od qomo q extremalnych warunkach bedzie sprawdzal tylko na torze
prawda Thomas
PS. a pan od karetk przepadł gdzies ostatnio ...
temat który tu został poruszony jest , sami przyznacie, dosc kontrowersyjny.
chłopak kocha samochody, a co wiecej wie cos na ten temat i jak można sie domyslac po innych postach, stale poglebia swoja wiedze. to sie chwali niewatpliwie.
szalenstwo bez prawka o jaki napisal w swym poscie rzeczywiscie z lekk i mnie przeraza i nie powala na kolana a wreczprzeciwnie, ale ...
nam przypada zaszczytna rola "wychowawców" i z pewnościa sytuacje takie nie będą sie juz powtarzały po tym co usłyszał.
jestem przekonany, że bardziej na niz na "fartownych driftach" zależy mu na opinii CTM-u i przede wszystkim wlasnym życiu i życiu i zdrowiu innych, wiec zawieche od qomo q extremalnych warunkach bedzie sprawdzal tylko na torze
prawda Thomas
PS. a pan od karetk przepadł gdzies ostatnio ...