P.S. równiez tym którzy twierdzili ze miałam ET nieprawidłowe

pare rzeczy jeszcze się zmieni -narazie narzekam na brak czasu

Pozdrawiam all

co do ET to tak jak mówiłem jezdzi i nie obciera więc sie da!markos pisze:niektorzy - nawet ci, co sie smiali z niewlasciwego et - poszli juz do przodu i dawno o tym zapomnieli. nie przyczepia sie nawet teraz.
chociaz.. moze taka mala szpileczka:
tylko 167? to juz nie elastyczne 300 koni na ulice?![]()
chyba jednak nie, mam przypomniec?ArA pisze:co do szpileczki to chyba pomyliłes osoby![]()
co do szpileczki pisał to Dtox!markos pisze:chyba jednak nie, mam przypomniec?ArA pisze:co do szpileczki to chyba pomyliłes osoby![]()
![]()
a ze felgi pasuja to trzeba sie tylko cieszyc![]()
moze jest tak jak u ucholca jak przymierzal kiedys kolka - dziwne felgi z dziwnym oznaczeniem offsetu, ktore nie do konca pokrywa sie ze stanem rzeczywistym![]()
tez pasowalo! a teoretycznie nie powinno![]()
ps.
czemu nie konkurencja dla wowa..? ta sama buda, ten sam silnik, ten sam tuner elektroniki.. cos pominalem?
pierdółek narazie jest niedużo ale jednak sąwow pisze:no! i bardzo sie ciesze, ze udalo sie wreszcie odpalic corse!!! i jest dokladnie to co przewidywalem... ze bedziesz niesamowicie zadowolonywrazenie zwlaszcza na poczatku jest mistrzowskie.
pierdolkami sie nie przejmuj.. spisuj je na karteczke i systematycznie wszystko powoli usuwaj. ja u siebie mimo tego ze tyle czasu minelo ciagle cos jeszcze poprawiam.
ciekaw jestem co wyjdzie na hamowi i fajnie byloby razem sie ustawic i przejechac te 400m. masz teoretycznie wieksze szanse ze wzgledu na mniejsza wage i jesli sie nie myle to f16 powinna byc krotsza nieco... nie chcialbym dostac w dupe, ale spore ryzyko istnieje...
jest wszystko napisanearts pisze:na tej stronce nie wiele mozna sie doczytac ... jakies male okienko po prawej http://www.speed-performance.de/
jak to wyglada u nich cenowo i co wchodzi w te ich varianty ??
pozdr
http://www.speed-performance.de/umbaucorsab.htmarts pisze:jak to wyglada u nich cenowo i co wchodzi w te ich varianty ??
A co nakreciles jakis o Corsie i bedziesz w kinie pokazywal?ArA pisze:to powodzeniazgubek pisze:Pokaz jakis film jak to smiga, tak to potrafi nawet Artsa 1.0![]()
a na film idz do kina